Neler Yeni

Ajazz AJ199 Mu Almalıyım Ninjutso Sora Mı

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Sora kesinlikle daha iyi ama ajazzı direk alabilirim 1 gün içinde felan ama sora için param yok şuanlık sizce bütçemi yormayıp ajazz mı alayım yoksa bütçemi çok çok zorlayıp sora mı alayım öyle hard fps felanda oynamıyorum bi cs fortnite cs de seçkin var ama rankım bile yok öyle

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
aj199 al gec. Hard fps oyuncusu degilsen ona bile gerek yok aslinda ama fiyati uygun, o fiyata onun kadar iyisi zor bulunur yakin zamanda artik

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Sora kesinlikle daha iyi ama ajazzı direk alabilirim 1 gün içinde felan ama sora için param yok şuanlık sizce bütçemi yormayıp ajazz mı alayım yoksa bütçemi çok çok zorlayıp sora mı alayım öyle hard fps felanda oynamıyorum bi cs fortnite cs de seçkin var ama rankım bile yok öyle
Sora kesinlikle daha iyi ve bence bütçen varsa onu al 3 gün önce 2079 TL'ydi Lamzu Atlantis Mini onu önerirdim de indirim bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

El boyutun ve tutuş şeklin de önemli mouse seçiminde shape eline uymazsa teknik özellikler anlamsız kalıyor biraz

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aj199 al gec. Hard fps oyuncusu degilsen ona bile gerek yok aslinda ama fiyati uygun, o fiyata onun kadar iyisi zor bulunur yakin zamanda artik
Sora kesinlikle daha iyi ve bence bütçen varsa onu al 3 gün önce 2079 TL'ydi Lamzu Atlantis Mini onu önerirdim de indirim bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

El boyutun ve tutuş şeklin de önemli mouse seçiminde shape eline uymazsa teknik özellikler anlamsız kalıyor biraz
Fingertip claw arası bir şey tutuyorum ajazz uyarmı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,054
İsim
kilan embappe
Aliexpress ten Dragonfly f1 Pro Max al, 1600 ebsatılıyir.

Top Bottom