Hewlett-Packard
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,148
1000 TL'ye buldum alinir mi yoksa Havit Happy Hour mu beklemeliyim?
Ben havit markasını sadece kulaklıkta güzel buluyorum klavye mouse da iyi değil bence o kadar. Ajazz çok daha iyidir bende geçtiğimiz günlerde şunu aldım memnunum.1000 TL'ye buldum alinir mi yoksa Havit Happy Hour mu beklemeliyim?
küçük klaye ona alışırım dersen al geç
tus bir sure sonra cift basiyor ya da basmiyor falan demisler ne kadar dogrudur? Brown switch ve hotswap icin bayagi uygun gordum de fiyatiBütçe yoksa alınır pek seçenek yok o bütçede
çok bilmiyorum şikayetlerini ama hoş ve güzel klavye alınırtus bir sure sonra cift basiyor ya da basmiyor falan demisler ne kadar dogrudur? Brown switch ve hotswap icin bayagi uygun gordum de fiyati
Outemu switchlerde genelde var ama hotswap varsa sorun etmene gerek yok switch değişirsintus bir sure sonra cift basiyor ya da basmiyor falan demisler ne kadar dogrudur? Brown switch ve hotswap icin bayagi uygun gordum de fiyati
switchler bir tik pahali degil mi hocam benim bildigim kutudan sadece iki tanebyedek geliyor. daha fazla bozulursa onun icin de masrafa girsek pahali olmaz miOutemu switchlerde genelde var ama hotswap varsa sorun etmene gerek yok switch değişirsin
temuda 30 tane 85 lira gibi bir şey çok pahallı değil, zaten bütün switchler bozulmaz sadece bozulanları değiştirirsiniz olur biterswitchler bir tik pahali degil mi hocam benim bildigim kutudan sadece iki tanebyedek geliyor. daha fazla bozulursa onun icin de masrafa girsek pahali olmaz mi