şuan aliexpreste 1000 küsür tlPahalı. Aliexpress'ten daha ucuza çözebiliyorsunuz. Benimki 11 günde geldi.
Forumda incelemesini yapmıştım buradan ulaşabilirsiniz.
İnceleme - AJAZZ AK680 ÖN İNCELEME
Herkese Selamlar bugün Aliexpress'ten aldığım AJAZZ marka AK680 model Hot Swap Brown Switch klavyenin ön incelemesini yazıp sizlere aktarmaya çalışacağım ÜRÜN İÇERİĞİ ; 1 ADET KULLANIM KLAVUZU 1 ADET KLAVYE 1 ADET 160CM UZUNLUĞUNDA TYPE-C KABLO 2 ADET MEKANİK ANAHTAR 1 ADET KEYCAP SÖKME...forum.donanimarsivi.com
ayriyetten videosunu da yapmıştım konuda da linki mevcut
şuan aliexpreste 1000 küsür TL
![]()
AJAZZ AK680 oyun mekanik klavye 68 tuÅları kablolu özelleÅtirme conta sıcak takas klavye RGB PBT n-anahtar Rollover oyun klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
7 günde bulunduğum şehire kadar geldi ancak PTT hemen kargoyu dağıtıma çıkarmadı 11. günde aldım ben kargoyu 2 günü haftasonuna gittiama 20 ile 40 gün teslimet süresi yazıyor
peki hocam bu büyüklükte mekanik rgb fiyatı uygun türkçe bir klavye önerebilir misiniz?7 günde bulunduğum şehire kadar geldi ancak PTT hemen kargoyu dağıtıma çıkarmadı 11. günde aldım ben kargoyu 2 günü haftasonuna gitti
Hangi klavye daha iyidir hangisi hangisinden daha f/p dir çok bir bilgim yok maalesef bunu kullandığım için bunun hakkında en çok bilgiye sahibim. Eğer 10-15 gün beklerim derseniz bu klavye bu fiyata alınabilecek en iyi klavye. Ha 200 daha verip beklemeyedebilirsiniz...peki hocam bu büyüklükte mekanik rgb fiyatı uygun türkçe bir klavye önerebilir misiniz?
anladım hocam teşekkürlerHangi klavye daha iyidir hangisi hangisinden daha f/p dir çok bir bilgim yok maalesef bunu kullandığım için bunun hakkında en çok bilgiye sahibim. Eğer 10-15 gün beklerim derseniz bu klavye bu fiyata alınabilecek en iyi klavye. Ha 200 daha verip beklemeyedebilirsiniz...