Neler Yeni

AJAZZ AK680 MAX Wireless gümrüğe takılmasından kaçınmanın yolu varmı?

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut
güzel duruyor da klavye bilinmedik marka ajazz çok daha güvenilir ve kalitesi belli bi marka tabi sen bilirsin deneyimlemek istersen ama ömürlük diyorsan pek önermem membran klavye fiyatına manyetik switch satıyorlarsa bir yerden kısmışlardır mantıken
Zaten modlayacağım sonradan ondan dolayı switchlerden, keycapslerden kısmaları falan çok fazla önemli değil.

Spectre_zz

80+ Bronze
Zaten modlayacağım sonradan ondan dolayı switchlerden, keycapslerden kısmaları falan çok fazla önemli değil.
yanlış anlama da manyetik switchi nerden bulacaksın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bahsettiğim kalite kasa kalitesi zaten madem modalayacan kit al direkt parçaları ayrı ayrı al boşuna masraf etme

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
https://ajazzstore.com/products/ajazz-ak680-max-wireless?variant=44208433758261 bu klavye çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum. Ama nereden geldiğini bilmiyorum gümrüğe takılmasından korkuyorum. Gümrük işlerine çok hakim değilim. Sadece 1 kez yurt dışından aj159 pro aldım onuda severek kullanıyorum.Gümrükte sorun çıkarırmı? Çıkarmasını engelleme yolu varmı?
Gümrüğe takılır bu ürün. 30 Euro sınırını aşar maalesef.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Arda Teksin
Site güvenilirmidir ilk defa görüyorumda siteyi. Ama klavye çok güzel duruyor.
site güvenilir madlions profosyonel ürünler üreten bir marka almanı öneririm.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut
Bu klavyeye denk başka klavye öneriniz varmı peki?

https://ajazzstore.com/products/ajazz-ak680-max-wireless?variant=44208433758261 bu klavye çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum. Ama nereden geldiğini bilmiyorum gümrüğe takılmasından korkuyorum. Gümrük işlerine çok hakim değilim. Sadece 1 kez yurt dışından aj159 pro aldım onuda severek kullanıyorum.Gümrükte sorun çıkarırmı? Çıkarmasını engelleme yolu varmı?

Hocam yurtdışı sitesi ama satın aldıktan sonra siteye vergi sınırı hakkında bilgi verince hallediyolar. Kendimde 1 kez ürün aldım, sorun çıkmadı. İlgileniyorsanız bana mesaj atın, daha detaylı anlatırım.

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut
Merak ettiğim kısım buydu.
Bu kablolu versiyonumu kablosuz versiyonumu peki hocam?
Kablolu diye biliyorum ama bu tarz klavyelerde kablosuz olsa bile kablosuz modda 1000hz kullanılabiliyor en fazla hocam.
Ayrıca o sitede biraz daha alternatif vardı hocam manyetik switch olarak. Hangisi iyi hangisi kötü ona hakim değilim ama lazım olursa bana mesaj atın, siteden ürün alma konusunda yardımcı olmaya çalışırım size.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,431
İsim
Muhammed efe
Magnetic klavyeyi modlayamazsın, başka switch uymaz mekanik switchler vs

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut
Kablolu diye biliyorum ama bu tarz klavyelerde kablosuz olsa bile kablosuz modda 1000hz kullanılabiliyor en fazla hocam.
Ayrıca o sitede biraz daha alternatif vardı hocam manyetik switch olarak. Hangisi iyi hangisi kötü ona hakim değilim ama lazım olursa bana mesaj atın, siteden ürün alma konusunda yardımcı olmaya çalışırım size.
Güzel bir indirim bekleyip buradan alabilirim siz takip ediyorsanız hangi tarihlerde indirim yapabiliyor bu site.

Güzel bir indirim bekleyip buradan alabilirim siz takip ediyorsanız hangi tarihlerde indirim yapabiliyor bu site.
Hocam indirim dönemleri oluyor ama çok bir şey vermiyor. En iyi taktik şöyle. Bir hesap oluşturun. Sonra istediğiniz bir modeli sepetenize ekleyin. 1-2 gün içerisinde e-postanıza %15 indirim kodu verecek. Onu kullanabilirsiniz. Zaten indirim dönemlerinde bile %12 falan veriyor en fazla. Yani indirim için beklemenize gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,321
Üyeler
165,666
Son üye
cihan3232
Top Bottom