balbantoglu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Baran Nalbantoğlu
Merhaba iyi sosyaller bugün bana yeni gelen ak 820 Max ekransız Modeli'ni elimden geldiğince anlatacağım.
İlk deneyimim: Gerçekten bu fiyata bulunmaz nimet. Sesi (klavyeyi tam inceleyen birini bulamadım ama sesi böyle) efsane. Benim gibi membran klavyeden geçtiğiniz zaman devrim niteliginde bir ürün oluyor. Türkiye şartlarına göre F/P ürünü. Kullandıkça daha fazla güncellerim burayı.
kutudan çıkanlar:
Benim için önemli olan ve sizin bir klavye alırken ilk aradığınız birkaç özelliği eklemek istiyorum.
özellikler:
İndirimi bitmiş herhalde. Bulursam link eklemeye çalışırım.
Daha fazla bilgi için ajazz websitesi
Sorularınız ya da eklemek istediğiniz bir şey varsa mutlaka yazın.
İlk deneyimim: Gerçekten bu fiyata bulunmaz nimet. Sesi (klavyeyi tam inceleyen birini bulamadım ama sesi böyle) efsane. Benim gibi membran klavyeden geçtiğiniz zaman devrim niteliginde bir ürün oluyor. Türkiye şartlarına göre F/P ürünü. Kullandıkça daha fazla güncellerim burayı.
kutudan çıkanlar:
- 1 adet keycaps ve switch çıkartma aparatı.
- 1 adet USB-a Type-C kablo ( 1.5m )
- 1 adet kullanma kılavuzu.
Benim için önemli olan ve sizin bir klavye alırken ilk aradığınız birkaç özelliği eklemek istiyorum.
özellikler:
- 3 adet Bluetooth ile cihaza bağlanma.
- (Bunu FN+Q - FN+W - FN+e tuşlarına 3 sn basılı tutarak cihazlar arası geçiş yapabiliyoruz.)
- Kablo ile bağlanma.
- 2.4 Wireless alıcı ile bağlanma.
- Mac- Windows modu.
- Full RGB.
- Driver desteği.
- Hot-swap
- İngilizce klavye.
- Batarya kapasitesi konusunda 4000/8000 mAh ama hangisi bilmiyorum. Net bir bilgiye ulaşırsam eklerim. (kullanma kılavuzunda 4000/8000 mAh diye yazıyor anlamadım.)
- 2 kademeli destek ayakları.
İndirimi bitmiş herhalde. Bulursam link eklemeye çalışırım.
Daha fazla bilgi için ajazz websitesi
Sorularınız ya da eklemek istediğiniz bir şey varsa mutlaka yazın.
Son düzenleme: