Yeni bir klavye almak istiyorum Ajazz Ak820 Pro düşündüm Gift Switch olarak en uygun fiyat'a nerden alabilirim?
Ekstra dan switch almaya gerek var mı hocam?Para birimini dolar yaparsan vergiyle 65 dolara geliyor 2.1k TL civarı. Gift switch olarak kullanıyorum güzel bir model.Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ekstra farklı türden bir switch alıp isterseniz gift switch yerine kullanabilirsiniz. Size kalmışEkstra dan switch almaya gerek var mı hocam?
Kronik sorunlu bir model değil genel olarak umarım size sorunlu gelmez hayırlı olsun şimdiden.Sipariş vereceğim birazdan umarım sorunlu bir model değildir üzmez
Hocam Türkçe keycaps işini nasıl yaptınız yada yaptınız mı?16 nisanda sipariş vermiştim bugün elime ulaştı hatta şuan ak820prodan yazıyorum kesinlikle öneririm dostum bu fiyata daha iyisi yok.
kartı ekleyince tl dönüyor 2274 oluyor.Para birimini dolar yaparsan vergiyle 65 dolara geliyor 2.1k TL civarı. Gift switch olarak kullanıyorum güzel bir model.Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam dediğim gibi para birimini dolar yapınca 65 dolar oluyor ve 2.1k civarına denk geliyor.kartı ekleyince TL dönüyor 2274 oluyor.