Teykage
80+ Silver
Dahası
8000mah olabilir bu arada.Her yerde 4000mah görünüyor bu klavye, 8000 değilse indirim veya kupon talebi yapın.
8000mah olabilir bu arada.Her yerde 4000mah görünüyor bu klavye, 8000 değilse indirim veya kupon talebi yapın.
Saçmalık gerçekten. Verdiğim diğer sipariş elime ulaştı, klavyeyle ilgili bir güncelleme halen yok.Aynısı bana da oldu hocam pazar günü bu şekilde gözüküyordu sabah uçağa geri döndü
yazıyorum copy paste cevaplardan başka bir şey yok 1 hafta oldu ürün hala aynı yerde şaka gibi.Saçmalık gerçekten. Verdiğim diğer sipariş elime ulaştı, klavyeyle ilgili bir güncelleme halen yok.
Para iadesi gelecek gibi hissediyorum.yazıyorum copy paste cevaplardan başka bir şey yok 1 hafta oldu ürün hala aynı yerde şaka gibi.
gidişat onu gösteriyor gibi o değil urunun stogu yok.Para iadesi gelecek gibi hissediyorum.
Ak680 vardı onu sattım, şuanda da tuşu bazen tutukluluk yapan klavyeyi kullanıyorum. Klavye olarak ne alırım artık bilemiyorum.gidişat onu gösteriyor gibi o değil urunun stogu yok.
Kankam gelir temudan 5-6 ay önce 2 ayrı sipariş vermiştim birer hafta gecikmeli son verdiğim sipariş ilk verdiğim siparişten 1 hafta önce geldiPara iadesi gelecek gibi hissediyorum.
Umarım.Kankam gelir temudan 5-6 ay önce 2 ayrı sipariş vermiştim birer hafta gecikmeli son verdiğim sipariş ilk verdiğim siparişten 1 hafta önce geldi
Farklı günlerde aldığım 2 klavye birlikte geldi bugün.
15 gün güncelleme olmazsa para iadesi oluyor ve ürün gelirse sizde kalıyor bence iyi politika.Para iadesi gelecek gibi hissediyorum.
Kutu yıpranması bence normal yeter ki klavyenin kutusu zarar görmesin.benim kutu çok yıpranmış şekilde geldi senin kutularda aynımı sıfır kutu havası yok hiç birinde