Neler Yeni

AJAZZ almaya değer mi ?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Teksin
saçma sapan haksız bir şey diyorsan herkes buna laf söyler olayın temudan 1.5k ya mouse alanlarla ilgisi yok yani ne kötülüğünü gördün markanın asıl abartılan marka ajazz değil ss razer gibi markalar garanti yok demişsin en azından 90 gün iade hakkı olduğunu da söyleseydin.
yalan veya yalnis bir bilgi degil. turkiyede hotswap bir klavye al bakayim kac liradan aliyorsun
sakin ol kral benim görüşüm bu bu kadarda fanboy olunmaz be :D

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
sakin ol kral benim görüşüm bu bu kadarda fanboy olunmaz be :D
Ya kardeş siz harbi sıkınıtılısınız he yazdığım mesaj da hiçbir fevri,sert veya fanboyluk gösteren bir mesaj yok oraya sakin ol fanboy yazınca çok mu havalı olduğunu sanıyorsun sen görüşünü dile getirmişsin ama bazı yanlışların var onu yazdım çıkış yolu olmayınca sakin ol fanboy yazıyosunuz tabi ne diyim size.

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
vladimiz putin
Ya kardeş siz harbi sıkınıtılısınız he yazdığım mesaj da hiçbir fevri,sert veya fanboyluk gösteren bir mesaj yok oraya sakin ol fanboy yazınca çok mu havalı olduğunu sanıyorsun sen görüşünü dile getirmişsin ama bazı yanlışların var onu yazdım çıkış yolu olmayınca sakin ol fanboy yazıyosunuz tabi ne diyim size.
diyecek bir sey bulamayinca boyle yapiyor bu tayfa

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Benim anladığım f/p diye tercih edilen bi marka, onun haricinde olmazsa olmaz değil. Klavye alırken bi karşılaştırma yapmak yeter sanırsam. : D

Top Bottom