Neler Yeni

Ajazz apex için hangi skatez tercih edilmeli

Kardullah

80+
Dot iyidir

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 25

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
umut
Onun hakkında konuşuyorduk hocam onun yerine obsidian alıcam gibi onu almam zor biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam teşekkürler obsidian sipariş edicem şimdi o zaman inşallah cumartesi günü kargoya verirlerde pazartesi elime gelir.Elime gelincede internetten nasıl sökeceğime felan bakarım burda yerleştiren bir arkadaş vardı zaten onun fotoğrafına baka baka yerleştiririm
hayırlı olsun şimdiden yerleştirmesi basit ya eski skatezleri sökmek için alt tarafta girinti var ordan tırnağını geçir direkt alırsın zaten istersen fön makinesi tarzı şeyle yapışkanı yumuşatabilirsin ama gerek yok al direkt çöpe at tarzı bir skatez bunlar :D onun dışı yapışkan izi kalırsa kutu içeriğinden gerekli mendiller çıkıyor ya da klasik kolonya izopropil alkol vb onlarla sildikten sonra vida deliklerinin üstüne yerleştirebilirsin bende fotoğraf vardı bulursam atayım

ister 4 tane kullan ister 8 tane ben 4 adet kullanmayı tercih ediyorum

.

Ekler

• 20241126_162945~2.jpg
    20241126_162945~2.jpg
    2.1 MB · Hit: 26

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hayırlı olsun şimdiden yerleştirmesi basit ya eski skatezleri sökmek için alt tarafta girinti var ordan tırnağını geçir direkt alırsın zaten istersen fön makinesi tarzı şeyle yapışkanı yumuşatabilirsin ama gerek yok al direkt çöpe at tarzı bir skatez bunlar :D onun dışı yapışkan izi kalırsa kutu içeriğinden gerekli mendiller çıkıyor ya da klasik kolonya izopropil alkol vb onlarla sildikten sonra vida deliklerinin üstüne yerleştirebilirsin bende fotoğraf vardı bulursam atayım

.
Teşekkürler hocam fotosu varsa iyi olur.Şimdi sipariş edeyim inşallah yarın kargoya verirler :D

.
Teşekkürler hocam foto içinde tekrardan çok yardımcı oldunuz çok sağolun.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
umut
Teşekkürler hocam fotosu varsa iyi olur.Şimdi sipariş edeyim inşallah yarın kargoya verirler :D

Teşekkürler hocam foto içinde tekrardan çok yardımcı oldunuz çok sağolun.
rica ederim hocam yarın kargoya verirler ankaraya yakın bir ildeyseniz cumartesi gelir büyük ihtimalle hayırlı olsun şimdiden artık bi 20 yıl idare eder cam mousepad kullanmazsanız

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
rica ederim hocam yarın kargoya verirler ankaraya yakın bir ildeyseniz cumartesi gelir büyük ihtimalle hayırlı olsun şimdiden artık bi 20 yıl idare eder cam mousepad kullanmazsanız
Kayserideyim hocam yurttayım bakalım inşallah gönderirler.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime

.
4te denedim 8de denedim hocam 8 daha rahat haraket ettiriyor gibime geldi.Harbidende fark ettiriyor ama daha rahat şimdi mouse

Ekler

• IMG_20241207_124339.jpg
    IMG_20241207_124339.jpg
    2.9 MB · Hit: 15

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktuğ DADAŞ
4te denedim 8de denedim hocam 8 daha rahat haraket ettiriyor gibime geldi.Harbidende fark ettiriyor ama daha rahat şimdi mouse
ben bunları temudan almıştım birkaç gün sonra gelcek kalite farkı olur mu çok wraithinkiyle apexin skatezlerden kesin iyi midir

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
ben bunları temudan almıştım birkaç gün sonra gelcek kalite farkı olur mu çok wraithinkiyle apexin skatezlerden kesin iyi midir
Hocam temudakilerin kalitesini bilmiyorum ama stok skateze göre farkını hissettiriyor wraithin obsidian skatezi

Top Bottom