Öneri 🔥Ajazz, Epomaker, Aula Yeni Model Klavyeler Gaminggentr'ye geldi ! 🔥

Ülkemize bu tarz modellerin gelmesi güzel bir gelişme.

Ancak dürüst olalım, fiyatlar ne yazık ki pek uygun değil. Sadece muadillerinin ülkemizde fahiş fiyatlara satılması ve malum ekonomik durum nedeniyle her şeyin pahalı olmasına alıştığımız için bu rakamlar normalmiş gibi geliyor.

Örneğin, hatırlarsanız Aula F75 modelini kampanyayla 100-300 TL’ye (hatta bazıları bedavaya), kampanyasız da vergiler dahil 700-800 TL’ye getirebiliyorduk. Evet, dolar kuru arttı. Konu açıldığında dolar 35 TL’ydi, şimdi 40 TL. Yani yaklaşık %14 artış var. Buna bağlı bir fiyat artışı normal; ama şu an sitede 2.300 TL. Bu, bizim vergiler dahil kampanyasız ödediğimiz fiyatın yaklaşık 3,1 katı.

Yanlış anlaşılmasın; gaminggen.tr'yi kötülemek gibi bir niyetim yok. Sadece daha uygun fiyatlar olabileceğini düşünüyorum.
O anlık bir kampanyaydı onunla kıyaslamak saçma genelde 1.5k civarına düşüyor evet ama vergi garanti gibi şeyleri de düşünmek lazım

örnek olarak ak680 de f tuşlarına nasıl basılıyor

he75in 75 dolardan stoğu bitmişti iyi fiyata gelmiş , aula ve ak820 proların fiyatları da 2. elleriyle aynı fiyat :D

Ülkemize bu tarz modellerin gelmesi güzel bir gelişme.

Ancak dürüst olalım, fiyatlar ne yazık ki pek uygun değil. Sadece muadillerinin ülkemizde fahiş fiyatlara satılması ve malum ekonomik durum nedeniyle her şeyin pahalı olmasına alıştığımız için bu rakamlar normalmiş gibi geliyor.

Örneğin, hatırlarsanız Aula F75 modelini kampanyayla 100-300 TL’ye (hatta bazıları bedavaya), kampanyasız da vergiler dahil 700-800 TL’ye getirebiliyorduk. Evet, dolar kuru arttı. Konu açıldığında dolar 35 TL’ydi, şimdi 40 TL. Yani yaklaşık %14 artış var. Buna bağlı bir fiyat artışı normal; ama şu an sitede 2.300 TL. Bu, bizim vergiler dahil kampanyasız ödediğimiz fiyatın yaklaşık 3,1 katı.

Yanlış anlaşılmasın; gaminggen.tr'yi kötülemek gibi bir niyetim yok. Sadece daha uygun fiyatlar olabileceğini düşünüyorum.
bunlar aracıyla getirildi çünkü toplu vergisi ödendi orjinal sitesinden alsan bile 50 60 dolar sadece

O anlık bir kampanyaydı onunla kıyaslamak saçma genelde 1.5k civarına düşüyor evet ama vergi garanti gibi şeyleri de düşünmek lazım
reis kampanyasiz fiyati vs.'de yazdim ya zaten o yuzden

He sen klavyenin fiyati direk kampanyaydi vs. diyorsan yaniliyorsun cinde uretilen ve direk cinden gelen bir urune gore gayet normaldi en son sadece ana satici 30K satmisti o klavueden bence 50k bile satmistir kapatmadan once 50K'lik kampanya mi olur ??
Zaten sonra vpn ile den deneseydin gorurdun sadece tr'ye satisi kapandi o urunun satici tarafinindan eu flan satiliyordu cunku bizim cakallar klavye bozuk vs. diyip paralarini aliyorlardi ve urun'de kullanicida kaliyordu satici m,agdur olmaya baslayinca kapatti vs....

Geri