harbi pro mu daha iyi apex mi daha iyi anlamadım öyle bi rağbet görüyo ki ikisi deŞu Apex i de bi öğrenseydik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alayımız Apex aldı ve boşlukta
Yakınlar apex bir tık daha iyiharbi pro mu daha iyi apex mi daha iyi anlamadım öyle bi rağbet görüyo ki ikisi de
ya ben her türlü memnun kalırım da milletin dedikleri kafamı kurcalıyo foruma bakmayı bırakcam bu yüzden ıjpadojnpsddsYakınlar apex bir tık daha iyi
Tahminim gibiyse apex çift çekirdekli mcu olabilir 3950 var çünkü 5340dan iyi çıkar ozaman veya aynısıYakınlar apex bir tık daha iyi
Hacı boşver 2250den satiyolar apexiya ben her türlü memnun kalırım da milletin dedikleri kafamı kurcalıyo foruma bakmayı bırakcam bu yüzden ıjpadojnpsdds
Apex 850 tl,pro 1300 tl ye geliyor bence apex çinli mcu kullaniyorYakınlar apex bir tık daha iyi
Temudan al şu an apexi bence proya özel kampanyan yoksaya ben her türlü memnun kalırım da milletin dedikleri kafamı kurcalıyo foruma bakmayı bırakcam bu yüzden ıjpadojnpsdds
Aynıdır mcular yüksek olasılıklaApex 850 tl,pro 1300 tl ye geliyor bence apex çinli mcu kullaniyor
mavi olanı çektim temudanTemudan al şu an apexi bence proya özel kampanyan yoksa
Aynıdır mcular yüksek olasılıkla
Hayırlı olsun hocammavi olanı çektim temudan
Alasım varda cinli mcu çıkarsa iade edebiliyor muyuzTemudan al şu an apexi bence proya özel kampanyan yoksa
Aynıdır mcular yüksek olasılıkla
hangi renk aldın ben mavi aldımsuan aktıf etıketlıyorum gorurse on numara olur @Arclight
bu arada apexı suan sıparıs gectım
mavı aldım beyaz cok zor mavı sabahtan berı var ekpımanlar beyaz ama sırıtmaz mavı dıye dusunuyorumhala para iadesi arayan bebeler okusun
hangi renk aldın ben mavi aldım