Neler Yeni

Yardım AJAZZ PRO/APEX ARTIK KESIN BIR SONUCA VARALIM

frqn

80+
Apex öneririm sorun yaşamaktan çok çekiniyorsan rampagenin son günlerde 1600 tl ye sattığı fareyi al o hepsinden sıkıntısız ve fiyatına göre o da çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Merlin
Beyler herseyi gectim pronun sorunlarini unutun apexin sorunlarini unutun KESIN BIR SEKILDE SORUYORUM hangisi alınır parasini vereyim gecsin raddesine geldim 1550tl verip apeximi alayim 1200e proyumu pro iyi dediler her gun forumda pro sıkıntısı goruyorum apex gozukmedigine gore apex sıkıntısız mi ?apexi 1550 altina satan varsada Allah rizasi icin bana bi dmden ulasirsa sevinirim

Isyanimi okudugunuz icin tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibindendekilerde saka gibi 2000 ustu cikiyorlar cildiracagum ha
Pronun ne gibi sorunları var hocam ben aldım da pro daha ulaşmadı elime

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Proda var apexte ikisindede sorun yok ama şu dpi tuşunu alta koyan mühendise 3-5 kelam hergün güzel kelimeler armağan ediyorum
DPİ sürekli değiştiriyor musunuz hocam? Gerçekten merakımdan sordum muhalefet olmak için sormuyorum. 3 senedir Cooler Master MM731 Wireless kullanıyorum bunun da DPİ tuşu altta. 3 senede 10 kere tıklamamışımdır.

Beyler herseyi gectim pronun sorunlarini unutun apexin sorunlarini unutun KESIN BIR SEKILDE SORUYORUM hangisi alınır parasini vereyim gecsin raddesine geldim 1550tl verip apeximi alayim 1200e proyumu pro iyi dediler her gun forumda pro sıkıntısı goruyorum apex gozukmedigine gore apex sıkıntısız mi ?apexi 1550 altina satan varsada Allah rizasi icin bana bi dmden ulasirsa sevinirim

Isyanimi okudugunuz icin tesekkurler

Sahibindendekilerde saka gibi 2000 ustu cikiyorlar cildiracagum ha
Özellikle Turuncu - Mavi gibi renkleri 1500'e face gruplarında veriyorlar renk sorununuz / takıntınız yoksa işinizi görecektir ancak bu kadar özellikli fareye 2000 çekmeleri de bence normal.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
DPİ sürekli değiştiriyor musunuz hocam? Gerçekten merakımdan sordum muhalefet olmak için sormuyorum. 3 senedir Cooler Master MM731 Wireless kullanıyorum bunun da DPİ tuşu altta. 3 senede 10 kere tıklamamışımdır.

Özellikle Turuncu - Mavi gibi renkleri 1500'e face gruplarında veriyorlar renk sorununuz / takıntınız yoksa işinizi görecektir ancak bu kadar özellikli fareye 2000 çekmeleri de bence normal.
Kanka oyunlardan çok çabuk sıkılıyom bu yüzden günde 3-4 oyun oynadığım oluuor ve bu oyunlarda örneğin bf2042 uçak sürerken başka dpi piyade oynarken başka dpi heli oynarken başka veya squadda öyle zırhlı araö oynarsam değişmek zorunda kalıyorum

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
pro da herhangi bir sorun yok malzeme kalitesi olarak pro bir tık üstte sensör olarak apex bir tık üstte yani 2 si ilede bozuk değilse sorun yaşamazsın. Sorun yaşayanlara bozuk ürün geldiği için yada sistemlerinde sorun olduğu için hata alıyorlar. 1-1.5 haftadır kullanıyorum proda bir sorun yok. 8k şarjı 2 gün gidiyor 4k da 3-4 gün gider. Günde 12 saat kullanırım neredeyse işim bilgisayarda.

Top Bottom