Neler Yeni

Ajazz stk61 alınır mı

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Alınmaz.

Bütçe varsa:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dierya tam 1000 TL Civarına geliyor, Royal Kludge RK68 1070 TL civarı, Akko da 1400 TL civarına geliyor.

Hot swappable,Gateron,Jelly veya RK switch,RGB destekleri,Kablosuz/Kablolu kullanım(Dierya da yok diğer ikisinde var) gibi gibi bir çok özellikleri var uzun vadede sorun yaşamaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz.

Bütçe varsa:

Dierya tam 1000 TL Civarına geliyor, Royal Kludge RK68 1070 TL civarı, Akko da 1400 TL civarına geliyor.

Hot swappable,Gateron,Jelly veya RK switch,RGB destekleri,Kablosuz/Kablolu kullanım(Dierya da yok diğer ikisinde var) gibi gibi bir çok özellikleri var uzun vadede sorun yaşamaz.

Teşekkür ederim Royal Kludge' nın beyaz olanı çok güzelmiş.

Daha çok F ve ok tuşlarının tkl olduğu şekilde bir klavye bulamaz mıyım? Mesela ben uyguna Logitech K835 almıştım onu çok beğendi ama ışıklısını felan arıyorum ona biraz daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Teşekkür ederim Royal Kludge' nın beyaz olanı çok güzelmiş.

Daha çok F ve ok tuşlarının tkl olduğu şekilde bir klavye bulamaz mıyım? Mesela ben uyguna Logitech K835 almıştım onu çok beğendi ama ışıklısını felan arıyorum ona biraz daha

Kesinlikle bunu alın biraz daha bütçe koyup o halde. %15 indirim seçeneği ile her şey dahil 1300 TL'ye geliyor. Keycapleri kasası vesaire çok kaliteli ben de kız arkadaşıma aldım çok memnun tipinden vesaire. Epomaker'in bir alt markası bu da.

• Beğen

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kesinlikle bunu alın biraz daha bütçe koyup o halde. %15 indirim seçeneği ile her şey dahil 1300 TL'ye geliyor. Keycapleri kasası vesaire çok kaliteli ben de kız arkadaşıma aldım çok memnun tipinden vesaire. Epomaker'in bir alt markası bu da.
Çok teşekkür ederim bunu çok sever.

Diğer modellerinde ışık var ama bu modelinde ışık yok gibi görünüyor ama ışıklıdır değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Çok teşekkür ederim bunu çok sever.

Diğer modellerinde ışık var ama bu modelinde ışık yok gibi görünüyor ama ışıklıdır değil mi?
Sanırım ışık yok bunda tam emin olamadım.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Olsun ışıksız bile olsa garip bir havası var ben buradayım diyor klavye. 1.330 TL' ye aldım bunu teşekkür ederim tekrardan sana.

İyi günler.
Yengemizin güle güle kullanması dileğiyle.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,292
Üyeler
165,668
Son üye
kutaykilcik
Top Bottom