POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Hocam her il için var mı?
ücret alırlar tahminen.. bende dün bilet almaya calısırken mobil uygulama 2 kez hata verdi. o ara 598 tl çekmiş karttan.Biletide alamadıkKoltuk değişimi yapamıyor muyuz yanımdaki ile cam kenarına giderken kuzen gelirken ben oturcaktım ancak tam tersini yapabilir miyiz?
Çok garip aslında sonuçta 2 bilette bende kayıtlı sadece yer değişimi yapıyoruz aynı koltuklarda oturacağız yine bi müşteri hizmetlerini alıp soracağımücret alırlar tahminen.. bende dün bilet almaya calısırken mobil uygulama 2 kez hata verdi. o ara 598 TL çekmiş karttan.Biletide alamadık
Aradım temsilci 3 iş günü içinde iade olur dedide.Pek güven vermedi bakalım
40 dk da sıra bana geldi telefondaÇok garip aslında sonuçta 2 bilette bende kayıtlı sadece yer değişimi yapıyoruz aynı koltuklarda oturacağız yine bi müşteri hizmetlerini alıp soracağım
Obaa maşallah40 dk da sıra bana geldi telefonda
Kalmadı hocam sence bizim millet bırakır mı haowkwpd300 lira değil 1500 2000 lira
Değişeceğin kişi kuzenin mi?Koltuk değişimi yapamıyor muyuz yanımdaki ile cam kenarına giderken kuzen gelirken ben oturcaktım ancak tam tersini yapabilir miyiz?
Aynen kuzenim yan yana koltuklar ben onun yerine o benim yerime geçecekDeğişeceğin kişi kuzenin mi?
Hocam aslında bunun için uğraşmanıza gerek olmadığını düşünüyorum bende akrabalarımla baya birlikte uçuş yaptım biletleri Yanyana aldığımız için isteyen istediği yere oturuyordu. Sizde farklı bir durum varsa onu bilemiyorum.Aynen kuzenim yan yana koltuklar ben onun yerine o benim yerime geçecek
Bunu niye soruyorsun ki direkt değişin eşimle farklı koltuğa verdiği oldu rica edip başka biri ile değiştiğimiz de oldu sıkıntı etme tek tek koltuk kontrolü bilet kontrolü yapmıyorlar herkes yerinde mi oturuyor diye.Aynen kuzenim yan yana koltuklar ben onun yerine o benim yerime geçecek