1 hafta arayla almaya calısıyorum ayrı ayrı gidip gelicem. 1 gece kalacak sekılde ayarlıyorum tadımlıkHocam direkt uçuş dışında çok pahalı Antalya-diyarbakir seçim dedim 3k dan başlıyor
gelen sms 3 dakıkadan geç geldı işe yaramadı.o ara maile düştüde öyle oldum üyeaktivasyon kodu bi gelmedi
Evet koltuk almaz isen random atar.koltuk seçimi adımında atla diyorum koltuk seçmeden devam ediyorum 598 TL tutar cıkıyor.satında aldım
koltuk seçmeden satın aldım,binerken check in ilemi koltuğu öğrenmiş olucam.ödememi yapıyorum sms mail uçuş bilgileri vs gelıyor sorunsuz.kafama takılan extra koltuk secıp extra para ödemıyorum.
@Perfectshot06
baktıgım kadarıyla check in yapınca random koltuk atıyor
Maile geliyor. Bende telefonda bekledim aynı kod maile 10 kere gelmiş.aktivasyon kodu bi gelmedi
Maile bak.Aktivasyon kodu gelmiyo ki arkadas
16 Eylül Ankara İstanbul'a bakar mısın örnek olarak. Çoğu 299₺.aga 300 TL ye 1 tane uçuş yok nerde la bu 300 TL
mardin batman dan bakıyorum onları yurt içi saymıyor sanırım16 Eylül Ankara İstanbul'a bakar mısın örnek olarak. Çoğu 299₺.
Her rotada olmayabilir.mardin batman dan bakıyorum onları yurt içi saymıyor sanırım
mardin batman dan bakıyorum onları yurt içi saymıyor sanırım
Antalya Diyarbakır baktım aktarmalı oluncada olmuyor sanırım İstanbul ve Ankara sorunsuzHer rotada olmayabilir.