SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Kayıt olmak gerekiyor mu veya kupon falan girmek lazım mı ? Biletler normal fiyatında gözüküyor.
Bende almayı düşündüm aynı antalya ist kuzenle 3 gün arayla gidiş dönüş acaba bu yılda kyk da ücretsiz kalınabilir mi garantiye alsak yaantalya ist gidiş dönüş 600 e aldım çok iyi kampanya
Aldım eyvüye olmadan devam et banada gelmedi
Yurtiçi uçuşlarında pasaport gerekmiyor.çüşş bu fiyatlar şaka mı yaww pasaportsuz uçaga bşenmıyoruz dimi ama
valla misafir olarak kalmayı düşünüyorum o olmazsa uzaktan kuzen var kaşta orda kalırımBende almayı düşündüm aynı antalya ist kuzenle 3 gün arayla gidiş dönüş acaba bu yılda kyk da ücretsiz kalınabilir mi garantiye alsak ya
avrupa yakası eminönü sultanahmet ayasofya taksim falan takılırsınStandart koltuk dahil 2 kişi 1416 TL toplam gidiş dönüş istanbul. Yaş 18 ilk defa istanbula gideceğim nereleri gezeceğimi de bilmiyorum![]()
Bu konuyu kirletmek istemedim konu dışına konu açtım bakabilirseniz oraya yazarsanız bulmamda basitleşecektir ileride teşekkür ederimavrupa yakası eminönü sultanahmet ayasofya taksim falan takılırsın![]()
Hocam direkt uçuş dışında çok pahalı Antalya-diyarbakir seçim dedim 3k dan başlıyoravrupa yakası eminönü sultanahmet ayasofya taksim falan takılırsın
istanbul-kars-------istanbul Şanlıurfa---- aldım 3.ile bakayım