🔥İndirim Ajet(Anadolu Jet) Yurtiçi Biletleri 299₺!

Hocam her il için var mı?

Koltuk değişimi yapamıyor muyuz yanımdaki ile cam kenarına giderken kuzen gelirken ben oturcaktım ancak tam tersini yapabilir miyiz?

Koltuk değişimi yapamıyor muyuz yanımdaki ile cam kenarına giderken kuzen gelirken ben oturcaktım ancak tam tersini yapabilir miyiz?
ücret alırlar tahminen.. bende dün bilet almaya calısırken mobil uygulama 2 kez hata verdi. o ara 598 tl çekmiş karttan.Biletide alamadık
Aradım temsilci 3 iş günü içinde iade olur dedide.Pek güven vermedi bakalım 😊
@Perfectshot06 ne dersin hocam yaşadın mı hiç durumu ?

Son düzenleme:
ücret alırlar tahminen.. bende dün bilet almaya calısırken mobil uygulama 2 kez hata verdi. o ara 598 TL çekmiş karttan.Biletide alamadık
Aradım temsilci 3 iş günü içinde iade olur dedide.Pek güven vermedi bakalım 😊
Çok garip aslında sonuçta 2 bilette bende kayıtlı sadece yer değişimi yapıyoruz aynı koltuklarda oturacağız yine bi müşteri hizmetlerini alıp soracağım

Çok garip aslında sonuçta 2 bilette bende kayıtlı sadece yer değişimi yapıyoruz aynı koltuklarda oturacağız yine bi müşteri hizmetlerini alıp soracağım
40 dk da sıra bana geldi telefonda

300 lira değil 1500 2000 lira
Az da olsa var hala 😁
432394113_1060423841714939_1559818330079634768_n.jpg

Aynen kuzenim yan yana koltuklar ben onun yerine o benim yerime geçecek
Hocam aslında bunun için uğraşmanıza gerek olmadığını düşünüyorum bende akrabalarımla baya birlikte uçuş yaptım biletleri Yanyana aldığımız için isteyen istediği yere oturuyordu. Sizde farklı bir durum varsa onu bilemiyorum.

Aynen kuzenim yan yana koltuklar ben onun yerine o benim yerime geçecek
Bunu niye soruyorsun ki direkt değişin eşimle farklı koltuğa verdiği oldu rica edip başka biri ile değiştiğimiz de oldu sıkıntı etme tek tek koltuk kontrolü bilet kontrolü yapmıyorlar herkes yerinde mi oturuyor diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle şeylere takılma koltuk vs önemli değil doğru uçuşa mı aldın tamamsa o kadar yani.

Arkadaslar Ankara-Samsun arası 300 liraya bilet görünmüyor. Ek bir koşul mu lazım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,621
Üyeler
184,653
Son üye
sedat771
Geri