🔥İndirim Ajet 12-27 yaş arasına %40 indirim

Avrupdaki şu şehre çok uyguna biletler var yazın dediğiniz bir yer var mı? Viyanaya baktım mesela 90 dolar en ucuz, fena değil gibi geldi %40 kodunu kullanmadım bir de
Bürüksel , Belgrad , Priştine (Türkçe konuşarak gezebileceğin şehirlerden biri :D) , Saraybosna

Arkadaşlar ilk defa yurt dışı için vizesiz hangi ülke önerirsiniz Gürcistan almayı düşünüyorum hazır indirim varken birde kaç gün kalayım tahmini tek gezeceğim

thy de alınan biletler için farklı tarihe değiştirme veya para iade mümkün mü? nereden öğrenebilirim

Arkadaşlar ilk defa yurt dışı için vizesiz hangi ülke önerirsiniz Gürcistan almayı düşünüyorum hazır indirim varken birde kaç gün kalayım tahmini tek gezeceğim
Batum turistlik bir bölge tiflis tarihi bir yer ikisininin de ayrı güzellikleri var tavsiyem hangisi ucuzsa oraya git aralarında tren var zaten trenle geçip gezersin diğer tarafını da

Batum turistlik bir bölge tiflis tarihi bir yer ikisininin de ayrı güzellikleri var tavsiyem hangisi ucuzsa oraya git aralarında tren var zaten trenle geçip gezersin diğer tarafını da
Tiflis 4 gün için 5179TL tutuyor gidiş dönüş

Avrupdaki şu şehre çok uyguna biletler var yazın dediğiniz bir yer var mı? Viyanaya baktım mesela 90 dolar en ucuz, fena değil gibi geldi %40 kodunu kullanmadım bir de
şu an pegasusun 2. bilet 1 euro kampanyası var ben kız arkadaşımla almanyaya bilet aldık gidiş dönüş kişi baş 6.5 a aldık. Bugün son günü vizesiz ülkelere bakabilirsiniz sırbistan arnavutluk falan

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
Geçen gün muniche 1009tl ye bilet bulmuştum indirimle 600tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kampanyaya nerden ulaşabilirim dostum bulamadım da

nasıl bulunuyor hocam bulamadım da
Pegasus bolbol'u indir bolbol genç gibi bir sekme olması lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Yurtiçi o diye biliyom
Yurtiçi evet

Hani hocam bulamadım