Neler Yeni

Ak-it Yine Şaşırtmadı 🤡

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ebrar Karakurt şampiyonluk için bir mesaj söylemiş. Ak-it de Ebrar Karakurt'u "milli utanç" olarak nitelendirmiş.

20230718_141513.jpg

Haberin devamında da;
-"Türk toplumunun değerlerine aykırı yaşam tarzı sebebiyle"
-"eşcinsel sapkın"
-"sapkın yaşam tarzını dayatmayı"
şeklinde bir sürü hakaret var.

Buradan da anlıyoruz ki, ister kansere tedavi bulmuş olun ister Dünyadaki açlığı bitirmiş olun, geri kalmış toplumların insanlara bakış açısı paradigmasının değişmediği ve özgürleşmediği ülkeler her daim geri kalmaya mahkumdur. Bu geri kalmışlık spordan tutun siyasetine, bilimine kadar böyledir.

Helenov

80+
Asıl milli utanç olan bu hükümet, bu medya, bu zihniyettir. Uluslararası arenada ülkesini temsil eden vatandaşına hayat tarzı kendine uymuyor diye "milli utanç" demek de nedir? Bir bireyin hayat tarzı ne devleti, ne medyayı, ne de toplumu ilgilendirmez.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Kahkaha attım şimdi size sorarım o kızın umrunda mı bu haber Euro veya Dolar bazında kazanıyor hayatını krallar gibi yaşıyor 😂

Sonuçta bir Türk evladı başarıları bizi gururlandırıyor böyle yaparak lekelemek gerçekten utanç verici birde Arda Güler için yaptılar neymiş efendim haç işareti varmış

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Çocuğuna translar tarafından kızlar tuvaletinde tecavüz edilirken iyi eğlenceler diliyorum
Max şeriatçı zekası hiç şaşırtmıyorsunuz konuyla ne alakası var? İnsanların hayatıda beni ilgilendirmiyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ebrar Karakurt şampiyonluk için bir mesaj söylemiş. Ak-it de Ebrar Karakurt'u "milli utanç" olarak nitelendirmiş.

Alıntıyı görüntüle

Haberin devamında da;
-"Türk toplumunun değerlerine aykırı yaşam tarzı sebebiyle"
-"eşcinsel sapkın"
-"sapkın yaşam tarzını dayatmayı"
şeklinde bir sürü hakaret var.

Buradan da anlıyoruz ki, ister kansere tedavi bulmuş olun ister Dünyadaki açlığı bitirmiş olun, geri kalmış toplumların insanlara bakış açısı paradigmasının değişmediği ve özgürleşmediği ülkeler her daim geri kalmaya mahkumdur. Bu geri kalmışlık spordan tutun siyasetine, bilimine kadar böyledir.
Ben size tavsiye vereyim çok güzel bir tavsiye bakmayın veya takip etmeyin şu yerleri.
Bunlara baktığımız anda bunların ayakta kalmasına yardımcı oluyoruz ki akit gibi bir yerden böyle haberler bekleyin.
Klasikler yılalrdır garip bir habercilik yapıyorlar halen anlamam o yüzden bakmıyorum .

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Çocuğuna translar tarafından kızlar tuvaletinde tecavüz edilirken iyi eğlenceler diliyorum
Senin mantığa göre;
-Eşcinseller varsa eşcinsel tuvaleti de olmak zorunda
-Eşcinsellerin hepsi tecavüzcü. İnsanlara tecavüz edebilmek için eşcinsel oluyorlar.
-İnsanların hayatına karışmamayı bir ideolojik amaç gibi görüyorsun.

Maks👇

20230718_152200.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,213
İsim
a l p e r
O konunun tek çözümü translara özel tuvalet yapılması. Ha yapsalar da kullanacaklarını sanmam. Ben kadınım diyerek hala kadınlar tuvaletine girmeye devam edebilir.

Ahlak meselesi, yurtdışında böyle sorunlar olduğunu düşünmüyorum.

VeloceRR

80+ Bronze
İlk defa ak it le aynı görüşteyim maalesef. Bu numuneyi görünce gözlerimi kapatıyorum. Hayır lgbtci kızlara da karşı değilim ama bunun hareketleri vs aşırııı iticiiiiiii

Senin mantığa göre;
-Eşcinsellerin hepsi tecavüzcü. İnsanlara tecavüz edebilmek için eşcinsel oluyorlar.

Maks👇

Alıntıyı görüntüle
Unironiclly nurcu sohbetine katıldım dedem imam hatipte öğretmendi onun öğrencisi İDDEF(İsmail Ağa Cemaati) Üyesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin mantığa göre;

Maks👇

Alıntıyı görüntüle
He bu arada 10 bildirim gördüğümde içimin yağları eridi haberin olsun

Top Bottom