Aktif olmayan örgüt boş
Meclise Fetöcü girmesiAK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA-PAR'ın parti programı:
Bugüne kadar yapılan zulümlerden dolayı devlet adına özür dilenmeli ve mağdurlara tazminat ödenmelidir.
Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesin Türk olduğu nitelemesinden vazgeçilerek Kürtlerin varlığı anayasal olarak tanınmalı, Türkler ve Kürtler, ülkenin asli kurucu halkları olarak kabul edilmelidir.
Kürtçe, Türkçe ile beraber ikinci resmi dil olarak kabul edilmeli, Kürtçe aynı zamanda eğitim dili olmalıdır.
Yeterli talep olması halinde anadili farklı olan diğer vatandaşların da kendi dillerinde eğitim alabilmelerinin önü açılmalıdır.
İlköğretim öğrencilerine okutulan, ırkçılık kokan ‘Andımız’ ve benzeri metinler kaldırılmalıdır.
Muhtelif yerlerde yazılan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ gibi yazılar silinmeli, "Bir Türk dünyaya bedeldir." şeklindeki ırkçı söylemlere son verilmelidir.
Zulüm ve ayrımcılık uygulamış olan tarihi şahsiyetlerin isimlerini taşıyan okul, kışla, cadde, sokak ve benzeri yerlerin isimleri derhal değiştirilmelidir.
Başta vatandaşlık tanımı olmak üzere, anayasa ve sistemin bütün resmi literatürüne hâkim olan Türklük esaslı dışlayıcı ve ayrımcı söylem terk edilmelidir.
İsimleri değiştirilen yerleşim yerlerine eski adları geri verilmelidir.
Burada videosu var.
Chp nin çıkardığı algı yönetimi başka bir şey değil.Aktif olma ihtimali yüksek hala yaşasın hizbullah diyenler var.
Chp nin çıkardığı algı yönetimi başka bir şey değil.
eylem dersen daha dün şehit verdik pkk gerçeği var .
hizbullah biteli yıllar oldu asala gibi...
şaka gibi partiAK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA-PAR'ın parti programı:
Bugüne kadar yapılan zulümlerden dolayı devlet adına özür dilenmeli ve mağdurlara tazminat ödenmelidir.
Türkiye Cumhuriyeti devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesin Türk olduğu nitelemesinden vazgeçilerek Kürtlerin varlığı anayasal olarak tanınmalı, Türkler ve Kürtler, ülkenin asli kurucu halkları olarak kabul edilmelidir.
Kürtçe, Türkçe ile beraber ikinci resmi dil olarak kabul edilmeli, Kürtçe aynı zamanda eğitim dili olmalıdır.
Yeterli talep olması halinde anadili farklı olan diğer vatandaşların da kendi dillerinde eğitim alabilmelerinin önü açılmalıdır.
İlköğretim öğrencilerine okutulan, ırkçılık kokan ‘Andımız’ ve benzeri metinler kaldırılmalıdır.
Muhtelif yerlerde yazılan ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ gibi yazılar silinmeli, "Bir Türk dünyaya bedeldir." şeklindeki ırkçı söylemlere son verilmelidir.
Zulüm ve ayrımcılık uygulamış olan tarihi şahsiyetlerin isimlerini taşıyan okul, kışla, cadde, sokak ve benzeri yerlerin isimleri derhal değiştirilmelidir.
Başta vatandaşlık tanımı olmak üzere, anayasa ve sistemin bütün resmi literatürüne hâkim olan Türklük esaslı dışlayıcı ve ayrımcı söylem terk edilmelidir.
İsimleri değiştirilen yerleşim yerlerine eski adları geri verilmelidir.
Burada videosu var.
Senin ailende destekliyorülkenin yarısı bunu istiyor hcm dşlfjngsdfjgnlşsf trajikomik
Kendinizi kandırın
HÜDA PAR'ın karanlık geçmişi
Cumhur ittifakına katılan HÜDA PAR ve Hizbullah kimdir nedir gelin hep birlikte inceleyelim. Bir dönem HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı olan Bahattin Temel’in şehit polisimiz Ali Gaffar Okkan hakkında tweetleri. Hüda par Hizbullah terörist olarak görmezler. Kendisi türk bayrağına rahatsız...forum.donanimarsivi.com
tama abi aileme zarar vermeKendinizi kandırın