tama abi aileme zarar verme
Birisi islamcıl, birisi özgürcü görüşte. İkisinin birleşmesi neredeyse imkansız denilebilir.Hatta Hüda-Par ile HDP'liler kanki olur TBMM'de .
Engelle geç hocam kendi partisi çok masum sankiPuhahaha üç maymunu oynamaya devam edin siz.
boş olan sizin kafanız şehitlerin kanları ellerinizdeAktif olmayan örgüt boş
ne yani aktif örgüt değil diye buraya gelip siyaset mi yapsınlar ?Aktif olmayan örgüt boş
adam için terör örgütü olması önemli değil askerimizi şehit etmesi sorun değil kürdistan diye zırlaması sorun değil türk den türkiyeden türk bayrağından rahatsız olması sorun değil yeterki taptığı adam bunlarla iş birliği yapsın gerisi önemli değil onun için vatanı satarlar vatan diye zırlarlar kılasikne yani aktif örgüt değil diye buraya gelip siyaset mi yapsınlar ?
hizbullah terör örgütüdür... en son ne zaman faliyeti gerçekliştirmiş yakın tarihte askerimizi ne zaman öldürmüş dehele laf olsun diye yazma tapan sizin tayfa ben icraata bakarim bak hergün geliyor sarı torbalar.adam için terör örgütü olması önemli değil askerimizi şehit etmesi sorun değil kürdistan diye zırlaması sorun değil türk den türkiyeden türk bayrağından rahatsız olması sorun değil yeterki taptığı adam bunlarla iş birliği yapsın gerisi önemli değil onun için vatanı satarlar vatan diye zırlarlar kılasik
yapmasın pkk = hizbullah aynı ama şuan aktif olan pkkne yani aktif örgüt değil diye buraya gelip siyaset mi yapsınlar ?
Bu işin aktifi maktifi yok hapisteki hizbullahcıları saldı adam bu normal mi ? aktif değil diye hepsini salalım o zaman işlediği suçların hesabını vermesin demi ?hizbullah terör örgütüdür... en son ne zaman faliyeti gerçekliştirmiş yakın tarihte askerimizi ne zaman öldürmüş dehele laf olsun diye yazma tapan sizin tayfa ben icraata bakarim bak hergün geliyor sarı torbalar.
pkk meclise sokan kim
Her evden HDP'ye bir oy kampanyasını kim başlattı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yapmasın pkk = hizbullah aynı ama şuan aktif olan pkk
kim şehitler söyle bakim en son kimi şehit etmişlerboş olan sizin kafanız şehitlerin kanları ellerinizde
Yanlış. yapılmaması lazımBu işin aktifi maktifi yok hapisteki hizbullahcıları saldı adam bu normal mi ? aktif değil diye hepsini salalım o zaman işlediği suçların hesabını vermesin demi ?
Bu nasıl mantık anlamadım