Neler Yeni

AK Parti listelerinden Meclis'e giren HÜDA-PAR'ın parti programı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,647
İsim
Mert Can Ergün

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
sabri reis
bende bu maddeleri destekliyorum ama hüdapar sunni şeriatçı olduğu için ona oy vermem

ESTAROSSA58

80+ Bronze
ne yani aktif örgüt değil diye buraya gelip siyaset mi yapsınlar ?
adam için terör örgütü olması önemli değil askerimizi şehit etmesi sorun değil kürdistan diye zırlaması sorun değil türk den türkiyeden türk bayrağından rahatsız olması sorun değil yeterki taptığı adam bunlarla iş birliği yapsın gerisi önemli değil onun için vatanı satarlar vatan diye zırlarlar kılasik

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
adam için terör örgütü olması önemli değil askerimizi şehit etmesi sorun değil kürdistan diye zırlaması sorun değil türk den türkiyeden türk bayrağından rahatsız olması sorun değil yeterki taptığı adam bunlarla iş birliği yapsın gerisi önemli değil onun için vatanı satarlar vatan diye zırlarlar kılasik
hizbullah terör örgütüdür... en son ne zaman faliyeti gerçekliştirmiş yakın tarihte askerimizi ne zaman öldürmüş dehele laf olsun diye yazma tapan sizin tayfa ben icraata bakarim bak hergün geliyor sarı torbalar.

pkk meclise sokan kim

Her evden HDP'ye bir oy kampanyasını kim başlattı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yani aktif örgüt değil diye buraya gelip siyaset mi yapsınlar ?
yapmasın pkk = hizbullah aynı ama şuan aktif olan pkk

Son düzenleme:

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hizbullah terör örgütüdür... en son ne zaman faliyeti gerçekliştirmiş yakın tarihte askerimizi ne zaman öldürmüş dehele laf olsun diye yazma tapan sizin tayfa ben icraata bakarim bak hergün geliyor sarı torbalar.

pkk meclise sokan kim

Her evden HDP'ye bir oy kampanyasını kim başlattı.

yapmasın pkk = hizbullah aynı ama şuan aktif olan pkk
Bu işin aktifi maktifi yok hapisteki hizbullahcıları saldı adam bu normal mi ? aktif değil diye hepsini salalım o zaman işlediği suçların hesabını vermesin demi ?

Bu nasıl mantık anlamadım

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
boş olan sizin kafanız :D şehitlerin kanları ellerinizde
kim şehitler söyle bakim en son kimi şehit etmişler

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem/son-dakika-operasyonda-2-jandarma-sehit-oldu-7685917/

kimin elinde kan kendinizi kandırın oku belki biraz için cız eder derim ama o yürek nerde sizde anca algı yaparsınız....

Bu işin aktifi maktifi yok hapisteki hizbullahcıları saldı adam bu normal mi ? aktif değil diye hepsini salalım o zaman işlediği suçların hesabını vermesin demi ?

Bu nasıl mantık anlamadım
Yanlış. yapılmaması lazım

şuan dhkp-c kadar tehlikeli değil benim gözümde işçi partisine lafınız varmı yada hdp ye

Son düzenleme:
Top Bottom