AK820 Pro klavyeme keycaps satın alacağım klavyem oem profil ama bir sorum olacak keycaps profilleri var ve her klavyeye her profil olur mu acaba cherry mx profil keycapsler oluyor veya xda falan kullanabilir miyim klavyemde?
ışıklandırmasını geçirecek mi? geçirecek ise switch deki ışıklandırma kuzeyde mi güneyde mi?AK820 Pro klavyeme keycaps satın alacağım klavyem oem profil ama bir sorum olacak keycaps profilleri var ve her klavyeye her profil olur mu acaba cherry mx profil keycapsler oluyor veya xda falan kullanabilir miyim klavyemde?
hocam tabii ki geçirecek, hali hazırda klavyenin stok keycapsleri çok güzel ancak rgbsi iyi olduğu için pudding alırsam gece hoş durar diye düşünüyorum ondan ötürü alacağım klavyemin ışıklandırması güneyde ve ekstra aynı klavyede farklı profil bir kaç tuş kullansam sizce kötü durur mu görünüş açısından ölçüleri farklı diye biliyorum.ışıklandırmasını geçirecek mi? geçirecek ise switch deki ışıklandırma kuzeyde mi güneyde mi?
klavyenin genelini beyaz puding yapıp space var ve sol kısımlarını eva animesinden tuşlar koymak var aklımda profilleri farklı olabilir tuşların o açıdan sordum kötü dururmu veya kklavyeye uyar mı diye.hocam tabii ki geçirecek, hali hazırda klavyenin stok keycapsleri çok güzel ancak rgbsi iyi olduğu için pudding alırsam gece hoş durar diye düşünüyorum ondan ötürü alacağım klavyemin ışıklandırması güneyde ve ekstra aynı klavyede farklı profil bir kaç tuş kullansam sizce kötü durur mu görünüş açısından ölçüleri farklı diye biliyorum.
güneyde ise pudding maalesef güzel olmuyorhocam tabii ki geçirecek, hali hazırda klavyenin stok keycapsleri çok güzel ancak rgbsi iyi olduğu için pudding alırsam gece hoş durar diye düşünüyorum ondan ötürü alacağım klavyemin ışıklandırması güneyde ve ekstra aynı klavyede farklı profil bir kaç tuş kullansam sizce kötü durur mu görünüş açısından ölçüleri farklı diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavyenin genelini beyaz puding yapıp space var ve sol kısımlarını eva animesinden tuşlar koymak var aklımda profilleri farklı olabilir tuşların o açıdan sordum kötü dururmu veya kklavyeye uyar mı diye.
hmm epey hevesliydim hocam peki önerebileceğiniz başka keycaps bulunur mu animeli/veya herhangi başka?güneyde ise pudding maalesef güzel olmuyor
Puding ve arı temalı keycaps var ilgilenirsen dm atabilirsin onun harici temudan al orada uyguna gelirAK820 Pro klavyeme keycaps satın alacağım klavyem oem profil ama bir sorum olacak keycaps profilleri var ve her klavyeye her profil olur mu acaba cherry mx profil keycapsler oluyor veya xda falan kullanabilir miyim klavyemde?
buda vardı hocam aklımda ama puding nasıl kötü durabilir güney ışıklandırmada her tarafı ışık saçmıyor mu zaten tereddütte kaldım videosu felan varsa ne kadar farkedeceği açısından atabilirmisiniz
öyle yapmayı düşünüyorumPuding ve arı temalı keycaps var ilgilenirsen dm atabilirsin onun harici temudan al orada uyguna gelir
Aynı klavyeye sahibim Epomaker retro green keycaps ve beyaz pudding keycaps ile kullanıyorum keycaps seçerken klavye %80 olsa bile 130 tuşlu olanlardan al bazı tuşlar oturmuyor çünkü az tuşlu olanlardaAK820 Pro klavyeme keycaps satın alacağım klavyem oem profil ama bir sorum olacak keycaps profilleri var ve her klavyeye her profil olur mu acaba cherry mx profil keycapsler oluyor veya xda falan kullanabilir miyim klavyemde?
Dediğiniz keycapsleri görmüştüm teşekkür ederim bilgilendirme için daha fazla tuşlu olanlardan alırım da puding nasıl duruyor klavyede gerçekten arkadaşın dediği gibi kötü mü ben gayet iyi duracağını düşünüyorum aslındaAynı klavyeye sahibim Epomaker retro green keycaps ve beyaz pudding keycaps ile kullanıyorum keycaps seçerken klavye %80 olsa bile 130 tuşlu olanlardan al bazı tuşlar oturmuyor çünkü az tuşlu olanlarda
Senin dikkat etmen gereken profil değil. Senin dikkat etmen gereken setin içinde küçük shift, küçük alt,fn,ctrl tuşlarının olması. Bu tuşlarda genelde 126 tuş üstü setlerde oluyor. Yoksa set cıbıldak kalır. Profil zevke kalmış bir durum.AK820 Pro klavyeme keycaps satın alacağım klavyem oem profil ama bir sorum olacak keycaps profilleri var ve her klavyeye her profil olur mu acaba cherry mx profil keycapsler oluyor veya xda falan kullanabilir miyim klavyemde?
ışık yokken evet kötü tek renk olmasından ancak ekstra tekli switch takarsanız güzel dururDediğiniz keycapsleri görmüştüm teşekkür ederim bilgilendirme için daha fazla tuşlu olanlardan alırım da puding nasıl duruyor klavyede gerçekten arkadaşın dediği gibi kötü mü ben gayet iyi duracağını düşünüyorum aslında
O tuşların olup olmadığına bakıyorum tabii ki ilk önce, sadece profiller hakkında aklımda soru işareti kalmıştı olmadı zamanla deneyerek öğreneceğiz, cevabınız için teşekkür ederim aklımdaki soru işaretini bir nevi giderdi.Senin dikkat etmen gereken profil değil. Senin dikkat etmen gereken setin içinde küçük shift, küçük alt,fn,ctrl tuşlarının olması. Bu tuşlarda genelde 126 tuş üstü setlerde oluyor. Yoksa set cıbıldak kalır. Profil zevke kalmış bir durum.
Eh olmadı 2 paket keycaps sipariş eder uydururum birbirine, teşekkürler.ışık yokken evet kötü tek renk olmasından ancak ekstra tekli switch takarsanız güzel durur