İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,751
He ozaman doğrudur.Semavi dinleri saydı arkadaş.
He ozaman doğrudur.Semavi dinleri saydı arkadaş.
1- kanka galiba semai din demek istedin ve onlar yahudilik hristiyanlık ve müslümanlıkHangi din? 4 din var dünyada ve isimleri İslamiyet, Budizm, Yahudi ve Hristiyanlık var.
103. elementi bulan fakat kendisinden çalınıp başka bir isim konulan islam alimi hüseyin hilmi ışık'ın kitabı olan seadet-i ebediyyeKonu başlıkta Dini bir kitap istiyorum öneriniz varmıdır?
Dünyada 4000 civarı din var. Sıfırları unutmuşuz sanırımHangi din? 4 din var dünyada ve isimleri İslamiyet, Budizm, Yahudi ve Hristiyanlık var.
Genel anlamda bilinden dinlerden bahsettim. Evet 4000 civarı din var gidip onları yazmamı bekleme bence.Dünyada 4000 civarı din var. Sıfırları unutmuşuz sanırım
Dünyada 4 din var cümlesi yanlış? Sen de yanlış bilgi vermene karşı çıkmamamızı beklemeGenel anlamda bilinden dinlerden bahsettim. Evet 4000 civarı din var gidip onları yazmamı bekleme bence.
ayn haklıydı ama yaDini kitap alacağına Erzurum'un yapımcısıyla sohbet edebilirsin. Ne de olsa din profesörü adam.
dostum eski felsefi dini kitapları okuyabilirsin ilk dönem filozoflarının dini olarak ele alan din felsefesi kitabı okuyabilirsinKonu başlıkta Dini bir kitap istiyorum öneriniz varmıdır?