Aa çok mantıklı (!)Birbirimizi yiyelim, ete para vermeyelim
kılışdar yüzündenTüh ya zam gelmiş neden acaba ?
ohhhhhh. Ekonomi iyi abi ne olsun ya.Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam geliyor.
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken. Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak. KAYNAK
![]()

Başka bir varsasyonu daha var ama onu söylemiyim şimdiAa çok mantıklı (!)![]()
Ben anladımBaşka bir varsasyonu daha var ama onu söylemiyim şimdi![]()
Hocam bana bir şey olmaz ben her zaman 100 tl lik alıyorumBu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam geliyor.
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken. Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak. KAYNAK
![]()
50 liralık ne ara 100 e çıktıHocam bana bir şey olmaz ben her zaman 100 TL lik alıyorum![]()
On buçuğu yediğinden beri (dolar on yedi buçuk olduğundan beri)50 liralık ne ara 100 e çıktın
Var mı azaltan?50 60ı görürse belki kontak kaparım da mazotu 25e gazlarım gazlaaaaa