Aa çok mantıklı (!)Birbirimizi yiyelim, ete para vermeyelim
kılışdar yüzündenTüh ya zam gelmiş neden acaba ?
ohhhhhh. Ekonomi iyi abi ne olsun ya.Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam geliyor.
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken. Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak. KAYNAK
Başka bir varsasyonu daha var ama onu söylemiyim şimdiAa çok mantıklı (!)
Ben anladımBaşka bir varsasyonu daha var ama onu söylemiyim şimdi
Hocam bana bir şey olmaz ben her zaman 100 tl lik alıyorumBu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam geliyor.
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken. Bu gece yarısından itibaren benzine 2 lira 70 kuruş, motorine ise 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Fiyat artışlarıyla birlikte İstanbul'da benzinin litresi 24 liradan, motorin ise 22 lira 11 kuruştan satılacak. KAYNAK
50 liralık ne ara 100 e çıktıHocam bana bir şey olmaz ben her zaman 100 TL lik alıyorum
On buçuğu yediğinden beri (dolar on yedi buçuk olduğundan beri)50 liralık ne ara 100 e çıktın
Var mı azaltan?50 60ı görürse belki kontak kaparım da mazotu 25e gazlarım gazlaaaaa