Neler Yeni

🔥 AKARYAKITA ZAMLAR YOLDA! Deponuzu Fulleyin!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ

Petrol fiyatları son 4 ayın zirvesini gördü! Akaryakıta yeni zamlar yolda...​

Son dönemde üst üste gelen zamlarla 36 lirayı aşan benzin ve motorine yeni zamlar yolda. OPEC+ ülkelerinin üretim kesintisiyle 86 dolara çıkan brent petrolün varil fiyatı son 4 ayın zirvesini gördü. Bu gelişmenin önümüzdeki günlerde akaryakıta zam olarak yansıması bekleniyor.

-BRENT PETROL 86 DOLARI AŞTI 🔥

-ARABİSTAN'DAN GÜNLÜK 1 MİLYON VARİLLİK KESİNTİ 🔥

-AKARYAKITA YENİ ZAMLAR KAPIDA 🔥

Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve uluslararası petrol fiyatlarındaki değişimlere göre belirleniyor. Günlerdir 27 lira sınırında hareket eden dolar kurunun yüksek olması ve brent petrolün 86 dolara yükselerek son 4 ayın zirvesini görmesiyle akaryakıta yeni zamlar göründü. Petrol ve döviz kurunda herhangi bir değişiklik olmazsa bile akaryakıta önümüzdeki günlerde yeni zamlar gelebilir.
KAYNAK

akaryakit-t5La_cover.gif

Hermitus

80+ Bronze
Zam haberlerinde nedense hiç sesi çıkmıyor ampülcü tayfanın. eminim onlarda pişman olmuştur oy verdikleri için.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Sercan SAYİT

Artarof

80+ Bronze

Petrol fiyatları son 4 ayın zirvesini gördü! Akaryakıta yeni zamlar yolda...​

Son dönemde üst üste gelen zamlarla 36 lirayı aşan benzin ve motorine yeni zamlar yolda. OPEC+ ülkelerinin üretim kesintisiyle 86 dolara çıkan brent petrolün varil fiyatı son 4 ayın zirvesini gördü. Bu gelişmenin önümüzdeki günlerde akaryakıta zam olarak yansıması bekleniyor.

-BRENT PETROL 86 DOLARI AŞTI 🔥

-ARABİSTAN'DAN GÜNLÜK 1 MİLYON VARİLLİK KESİNTİ 🔥

-AKARYAKITA YENİ ZAMLAR KAPIDA 🔥

Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve uluslararası petrol fiyatlarındaki değişimlere göre belirleniyor. Günlerdir 27 lira sınırında hareket eden dolar kurunun yüksek olması ve brent petrolün 86 dolara yükselerek son 4 ayın zirvesini görmesiyle akaryakıta yeni zamlar göründü. Petrol ve döviz kurunda herhangi bir değişiklik olmazsa bile akaryakıta önümüzdeki günlerde yeni zamlar gelebilir.
KAYNAK

akaryakit-t5La_cover.gif

Ekler

• EpGaNW_W8AAKvwp.jpg
    EpGaNW_W8AAKvwp.jpg
    51.8 KB · Hit: 55

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru