Neler Yeni

Akbank görüntülü görüşmede ne tür sorular soruyorlar?

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batu Can Yılmaz
Merhaba bende sosyal anksiyete var utandığım ve takıldığım an bağırma saçmalama küfür tarzı şeyler yapıyorum. Kart alıcaktım ama özelliklerden faydalanmak için online üzerinden almam lazımmış.
Telefonda görüntülü ne soruyorlar biliyim ki o an zor anlar yaşamayayım. Bilenler yardım ederse sevinirim

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet cal
Merhaba bende sosyal anksiyete var utandığım ve takıldığım an bağırma saçmalama küfür tarzı şeyler yapıyorum. Kart alıcaktım ama özelliklerden faydalanmak için online üzerinden almam lazımmış.
Telefonda görüntülü ne soruyorlar biliyim ki o an zor anlar yaşamayayım. Bilenler yardım ederse sevinirim
Kamera karşısında duruyorsunuz. Kimliğinizi göster diyorlar sonra kimliği yüzünüze koyuyorsunuz. %80i kadın temsilci. Hatta hiç erkeğe denk gelmedim.

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batu Can Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera karşısında duruyorsunuz. Kimliğinizi göster diyorlar sonra kimliği yüzünüze koyuyorsunuz. %80i kadın temsilci. Hatta hiç erkeğe denk gelmedim.
Kadın mı yapmaa ya erkek gelmesi çok mu zor

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Forget
Oğlum haskhaakndlanfocjakan

CanBatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Batu Can Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bazıları telefonu dönüdürcen falan demiş öyle şeyler var mı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
Volkan
BU ne biçim konu la :D

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirhan
Hocam bazıları telefonu dönüdürcen falan demiş öyle şeyler var mı
sen değil o döndürüyor, izin verirseniz kamera değiştireceğim diyor, o an anlamadan bilmeden tamam diyorsun şaaak

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnsanı terleten sorular soruyorlar 😄

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirhan
Canlılık kontrolü oluyor, kimliğini çenenin altında tutuyorsun, önlü arkalı foto alıyor.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Emirhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,378