Neler Yeni

Akbank görüntülü görüşmede ne tür sorular soruyorlar?

CanBatu

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba bende sosyal anksiyete var utandığım ve takıldığım an bağırma saçmalama küfür tarzı şeyler yapıyorum. Kart alıcaktım ama özelliklerden faydalanmak için online üzerinden almam lazımmış.
Telefonda görüntülü ne soruyorlar biliyim ki o an zor anlar yaşamayayım. Bilenler yardım ederse sevinirim

Merhaba bende sosyal anksiyete var utandığım ve takıldığım an bağırma saçmalama küfür tarzı şeyler yapıyorum. Kart alıcaktım ama özelliklerden faydalanmak için online üzerinden almam lazımmış.
Telefonda görüntülü ne soruyorlar biliyim ki o an zor anlar yaşamayayım. Bilenler yardım ederse sevinirim
Kamera karşısında duruyorsunuz. Kimliğinizi göster diyorlar sonra kimliği yüzünüze koyuyorsunuz. %80i kadın temsilci. Hatta hiç erkeğe denk gelmedim.

Oğlum haskhaakndlanfocjakan

Kamera karşısında duruyorsunuz. Kimliğinizi göster diyorlar sonra kimliği yüzünüze koyuyorsunuz. %80i kadın temsilci. Hatta hiç erkeğe denk gelmedim.
Hocam bazıları telefonu dönüdürcen falan demiş öyle şeyler var mı

BU ne biçim konu la :D

Hocam bazıları telefonu dönüdürcen falan demiş öyle şeyler var mı
sen değil o döndürüyor, izin verirseniz kamera değiştireceğim diyor, o an anlamadan bilmeden tamam diyorsun şaaak

İnsanı terleten sorular soruyorlar 😄

Canlılık kontrolü oluyor, kimliğini çenenin altında tutuyorsun, önlü arkalı foto alıyor.

Geri