Akbank limit vermiyor

Shoto

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
Annemin aidatsız Akbank kredi kartı var hala 2000 tl limiti arttırım talep ediyoruz vermiyorlar annem güncel olarak iş de çalışmıyor bu arada ama bakıyorum öğrencilere 50k limit veriyor niye artmıyor acaba aidatsız düşük bir kart kullanıyoruz diye mi? Bilgisi olan var mı?

Annemin aidatsız Akbank kredi kartı var hala 2000 tl limiti arttırım talep ediyoruz vermiyorlar annem güncel olarak iş de çalışmıyor bu arada ama bakıyorum öğrencilere 50k limit veriyor niye artmıyor acaba aidatsız düşük bir kart kullanıyoruz diye mi? Bilgisi olan var mı?
Aidatsızda sınır var mı bilmiyorum ama çalışıyorum demediği sürece kolay kolay vermezler. Yüksek limit alanlar çalıştığını beyan ediyor

Aidatsızda sınır var mı bilmiyorum ama çalışıyorum demediği sürece kolay kolay vermezler. Yüksek limit alanlar çalıştığını beyan ediyor
Anladım hocam öğrencilere verdiğini görüyorum ama onlar başvuru yaparken maaşı kısmını şişirip giriyorlar galiba aslında baya da eski kart 10 yıldan fazladır kullanıyor annem ama limit vermemeleri enteresan.2000 lira şuan hiç bir şey.

Yıllar geçerse kendiliğinden de artar otomatik limit artması açıksa. 1 yılı devirin 2. yıla yakın artmaya başlar. İşi olursa bu kadar uzun sürmez.
Öğrenci dediğin arkadaşlarda genelinde yıllardır bu kartlar var. Kullansana kullanmasa da artıyor.

Annenin geliri yok çünkü. Öğrencilere veriyor kısmına gelirsek de stajda falansan sigortalı görünüyorsun verebiliyor. Garip bir sistemleri var genel olarak. Başka banka deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yıllar geçerse kendiliğinden de artar otomatik limit artması açıksa. 1 yılı devirin 2. yıla yakın artmaya başlar. İşi olursa bu kadar uzun sürmez.
Öğrenci dediğin arkadaşlarda genelinde yıllardır bu kartlar var. Kullansana kullanmasa da artıyor.
10 yıldan fazladır var hocam kart annem ilk aldığında kartı çalışıyordu sonradan işini bıraktı.

Limiti artırmak istiyorsaniz en basit yolu bankanin farkli ürünlerini kullanmak, limit artışı saglatir. kredi çekebilirsiniz veya ek kart, otomatik ödeme vs..gibi ürünlerini kullanmak 3-4 ayda artışı sağlatir.

Profil bilgilerinde maaşını 20 bin yazsin esnaf tüccar
Kartı biraz kullansin

Anladım hocam öğrencilere verdiğini görüyorum ama onlar başvuru yaparken maaşı kısmını şişirip giriyorlar galiba aslında baya da eski kart 10 yıldan fazladır kullanıyor annem ama limit vermemeleri enteresan.2000 lira şuan hiç bir şey.
Pek çok yolu var. Mesela hesaba para giriş çıkışıda yapabilirsin. Yaklaşık 1 ay düzenli hesaba para giriş çıkışı yapın . Sonra maaş kısmına da ona göre bir maaş yazın. Muhtemelen limit verecektir

sigortan yok hesabına maaş yatmıyor kredi puanı düşük oluyor sürekli başvuru yapıp red yemeyin kredi puanınız daha çok düşer.

Geri