Neler Yeni

Akbank limit vermiyor

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
Annemin aidatsız Akbank kredi kartı var hala 2000 tl limiti arttırım talep ediyoruz vermiyorlar annem güncel olarak iş de çalışmıyor bu arada ama bakıyorum öğrencilere 50k limit veriyor niye artmıyor acaba aidatsız düşük bir kart kullanıyoruz diye mi? Bilgisi olan var mı?

YazılımKafa

80+ Gold
Annemin aidatsız Akbank kredi kartı var hala 2000 tl limiti arttırım talep ediyoruz vermiyorlar annem güncel olarak iş de çalışmıyor bu arada ama bakıyorum öğrencilere 50k limit veriyor niye artmıyor acaba aidatsız düşük bir kart kullanıyoruz diye mi? Bilgisi olan var mı?
Aidatsızda sınır var mı bilmiyorum ama çalışıyorum demediği sürece kolay kolay vermezler. Yüksek limit alanlar çalıştığını beyan ediyor

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aidatsızda sınır var mı bilmiyorum ama çalışıyorum demediği sürece kolay kolay vermezler. Yüksek limit alanlar çalıştığını beyan ediyor
Anladım hocam öğrencilere verdiğini görüyorum ama onlar başvuru yaparken maaşı kısmını şişirip giriyorlar galiba aslında baya da eski kart 10 yıldan fazladır kullanıyor annem ama limit vermemeleri enteresan.2000 lira şuan hiç bir şey.

Bünyamina

80+ Platinum
Yıllar geçerse kendiliğinden de artar otomatik limit artması açıksa. 1 yılı devirin 2. yıla yakın artmaya başlar. İşi olursa bu kadar uzun sürmez.
Öğrenci dediğin arkadaşlarda genelinde yıllardır bu kartlar var. Kullansana kullanmasa da artıyor.

yenigeldim

80+ Silver
Annenin geliri yok çünkü. Öğrencilere veriyor kısmına gelirsek de stajda falansan sigortalı görünüyorsun verebiliyor. Garip bir sistemleri var genel olarak. Başka banka deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıllar geçerse kendiliğinden de artar otomatik limit artması açıksa. 1 yılı devirin 2. yıla yakın artmaya başlar. İşi olursa bu kadar uzun sürmez.
Öğrenci dediğin arkadaşlarda genelinde yıllardır bu kartlar var. Kullansana kullanmasa da artıyor.
10 yıldan fazladır var hocam kart annem ilk aldığında kartı çalışıyordu sonradan işini bıraktı.

lostking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ibrahim
Limiti artırmak istiyorsaniz en basit yolu bankanin farkli ürünlerini kullanmak, limit artışı saglatir. kredi çekebilirsiniz veya ek kart, otomatik ödeme vs..gibi ürünlerini kullanmak 3-4 ayda artışı sağlatir.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Lokman Doğan
Profil bilgilerinde maaşını 20 bin yazsin esnaf tüccar
Kartı biraz kullansin

YazılımKafa

80+ Gold
Anladım hocam öğrencilere verdiğini görüyorum ama onlar başvuru yaparken maaşı kısmını şişirip giriyorlar galiba aslında baya da eski kart 10 yıldan fazladır kullanıyor annem ama limit vermemeleri enteresan.2000 lira şuan hiç bir şey.
Pek çok yolu var. Mesela hesaba para giriş çıkışıda yapabilirsin. Yaklaşık 1 ay düzenli hesaba para giriş çıkışı yapın . Sonra maaş kısmına da ona göre bir maaş yazın. Muhtemelen limit verecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
sigortan yok hesabına maaş yatmıyor kredi puanı düşük oluyor sürekli başvuru yapıp red yemeyin kredi puanınız daha çok düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom