Kanser 2-3 günde türemez ama detaylı kontrol ve koruyucu tedavi önerebilir doktor. Bir üniversite hastanesinin göğüs cerrahisi bölümüne danışmak iyi olacaktır.2-3 gün geçti.
öyle bir şey olsa bile kanserin kendini göstermesi uzun yıllar sürer bi anda olmaz.Bir keresinde lehim havalandırmasını çalıştırmadan uzun süreli bir lehim yapmıştım.
Yaklaşık 4-5 saat süren. Ve aşırı derecede lehim soludum. O günden beri ağır ağır
öksürüyorum akciğer kanseri olmuş olabilirmiyim. Lehimin içinde kurşun var
ve aşırı derecede tehlikeli bir madde.
Yav doktora git reis napiyon sen ya acile felan gitBir keresinde lehim havalandırmasını çalıştırmadan uzun süreli bir lehim yapmıştım.
Yaklaşık 4-5 saat süren. Ve aşırı derecede lehim soludum. O günden beri ağır ağır
öksürüyorum akciğer kanseri olmuş olabilirmiyim. Lehimin içinde kurşun var
ve aşırı derecede tehlikeli bir madde.
Şakaysa komik, değilse daha komik arkadaşım.
işte solunumum organin işlevi yerine getiremiyor demek ki beyine oksijen az gidince tabi böyle konular açmana vesile oluyorBak sen bile öyle diyorsun. O yüzden açtım.
Değil arkadaşım. Bu konuyuda afedersiniz ama sizin dalga geçmeniz için açmadım bu konudaŞakaysa komik, değilse daha komik arkadaşım.
Kardeşim doktora gitsene ne duruyorsun hala burda ?
Şunu söyleyebilirim. En yakın hastane yürüyemeyeceğim kadar uzakta arabam ise tamirde.
otobüs, minibüs, metro, taksi, araç kiralama uygulamaları.Şunu söyleyebilirim. En yakın hastane yürüyemeyeceğim kadar uzakta arabam ise tamirde.