Neler Yeni

Akıl sağlığımın yerinde olduğunu düşünmüyorum

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Tr serverinden çıkarsan düzelilir.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Nasıl kendimi domine edeceğim peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benlik hastane masrafı sorunu yok, senin mezar paran benden, hemde stargalax mermer.
5 yaş büyüğüm senden şakasına demiştim, çoluk çocuk dövecek halim yok. Hemen alınma her şeye.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bir durum var son 2 haftadır durduk yere gülüyorum, bir anda sinirlenip birşeyler kırıyorum, çabuk sinirleniyorum. Arkadaşlarımla konuşurken bir anda yükselip onlara bağırıyorum sinirlenince arkadaşa dinlemiyorum neredeyse öldürücek gibi oluyorum. Bu gün top oynarken kardeşim dediğim adama attığımız golü saymadı diye boyun kilidine aldım 1 dakika ama kendimi kaybettim ve bırakınca çocuk kıpkırmızıydı. Galiba istemsizce zarar veriyorum insanlara. Çözümü nedir?
Psikopat sın sen
Oyun felan oynuyorsan hepsini sil şimdi
Dizi film felan saçma olanları izleme
Ve yallah psikoloğa

BeKo'O

80+ Silver
Sağ olun hocam da şimdi hiçbir müzik haz vermiyor, dertleşmek için arkadaşım yok çünkü benden ya 2 yaş küçükler ya 2 yaş büyük. Sevdiğim tüm diziler finale girdi ders çalışmayı sevmiyorum. Bir arkadaşım vardı bayan cinsten kendisinden hoşlaşmıştım yaşıtımdı da. Ama oda sattı beni. Galiba benden adam olmaz Bi okudum da ne Nalet herifmişim.
Hocam ben mesela erken yaşta çalışmaya başlamayıp hayatımın hatasını yaptım, eğerki gerçekten rahat bir gelecek istiyorsanız, bulun bir iş girin çalışın, sabahlara kadar yorgunluktan bayılana kadar, sonra 18'inizden sonra HAYAT'ınızı yaşarsanız buralardan tabiri caizse ***** olup gidersiniz kafanızı dinlersiniz yurtdışına kaçar başka dilleri ve kültürleri öğrenirsiniz insanlardan uzak bir yaşam sürersiniz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Abi şaka mısınız ya? Çocuğun bariz bir sinir problemi var etrafıma zarar verecek şeyler yapıyorum diyor. Siz de moruq ergenlik diyorsunuz ?!
Dostum devlet hastanesinde psikolog randevusu al bir an önce. Çok para ödemiyorsun hatta bildiğim kadarıylsa devlet karşılıyor. Ama bir an önce git. Ailene de durumu anlat, sevdiğin birine.
Lütfen vakit kaybetme.

Top Bottom