Nasıl kendimi domine edeceğim peki?Ergenlik sorunsalı. Kendini kontrol etmelisin zamanla alışırsın
Hocam benlik hastane masrafı sorunu yok, senin mezar paran benden, hemde stargalax mermer.Gel 1v1 sinirini atarsın. Hastane masrafların benden
sivilcen çıkması ergenlik anlamına gelmez onlar belirtileridir mental dönem başlayınca ergenlik başlar çevrendeki arkadaşlarını şimdi kaybetmezsen iyi kişileri seçip alırsan gerçek bağ kurarsın onlar gerçek dostların olur ama kendini çabuk kaptırabilirsin o zaman kötü bağlar oluşur o bağlar seni tüm hayatın boyunca kötüye itebilir etkileyebilir dediğini yaşında bende yaşadım 17yim şuan çok büyük sayılmam ama az çok bişeyler gördüm geçirdim bendeYalnız ve loş ışıklı bir odada sevdiğim biriyle konuşurken hissediyordum. Şimdi ne o sevdiğim var nede loş ışıklı oda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam ben gireli bayağı oluyor, sivilceler başlayalı malum iş felan 2 yıl civarı. Ne zaman biter bu işkence?
Benim arkadaşım az var zaten onlarda konuşmuyorlar genelde.
Yapma hocam.
Düşünerek. Tepki vermeden önce o tepkinin sonuçlarını düşünmelisin ve neden yaptığını sorgulamalısın, o kadarNasıl kendimi domine edeceğim peki?
Yardım edecekmisin peki?ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N ̛̈́̋͌̆̈̎̓̓͌͛̂̚͝͠͠ ͋̀͌̎́̅̈́̄͌̚͝ ̡̧̥͔̣̗̱̺̥͍̼̣̭̣̙͉͖͉͓̭̼̰̤̝̪͖͎̲̩͎͖̦͜t̵̛̔̎͋͒̋̈̀̈́̂̽́̕ ͛̾̉̒̇̈́̇͐͝ ͉̘̯̘͇̩͍͉̬͚͚͇̘̮̝̥̥̞͓̦̼̱̠̀͐̄̆͑͘͘͜͝͠ ̢͕͈͖̼̜͎̘͈̤̜ì̶̎̋̀̌́̃͑̀̈́̓̒̔̏͆͗̇͠
Peki hocam zaten yapmaya çalışıyorum. Peki bir sorum daha olacak bu orantısız güç ölüm getirmez değil mi?Düşünerek. Tepki vermeden önce o tepkinin sonuçlarını düşünmelisin ve neden yaptığını sorgulamalısın, o kadar
senin sorunun daha kritikben de anime kızları dışında kimseye tahammül edemiyorum
Artık başlamadan bitse şu lanet.ergenliğe adım atıyorsun
hahaha oausgdouqwgofpqwfhpqwıfqwfakıl saglıgını kaybet