Neler Yeni

Akıl sağlığımın yerinde olduğunu düşünmüyorum

TamerKs

80+ Silver
Ergenlik sorunsalı. Kendini kontrol etmelisin zamanla alışırsın

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Gel 1v1 sinirini atarsın. Hastane masrafların benden :cool:

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N ̛̈́̋͌̆̈̎̓̓͌͛̂̚͝͠͠ ͋̀͌̎́̅̈́̄͌̚͝ ̡̧̥͔̣̗̱̺̥͍̼̣̭̣̙͉͖͉͓̭̼̰̤̝̪͖͎̲̩͎͖̦͜t̵̛̔̎͋͒̋̈̀̈́̂̽́̕ ͛̾̉̒̇̈́̇͐͝ ͉̘̯̘͇̩͍͉̬͚͚͇̘̮̝̥̥̞͓̦̼̱̠̀͐̄̆͑͘͘͜͝͠ ̢͕͈͖̼̜͎̘͈̤̜ì̶̎̋̀̌́̃͑̀̈́̓̒̔̏͆͗̇͠ Ban yemeyelim durduk yere.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Yalnız ve loş ışıklı bir odada sevdiğim biriyle konuşurken hissediyordum. Şimdi ne o sevdiğim var nede loş ışıklı oda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hocam ben gireli bayağı oluyor, sivilceler başlayalı malum iş felan 2 yıl civarı. Ne zaman biter bu işkence?

Benim arkadaşım az var zaten onlarda konuşmuyorlar genelde.

Yapma hocam.
sivilcen çıkması ergenlik anlamına gelmez onlar belirtileridir mental dönem başlayınca ergenlik başlar çevrendeki arkadaşlarını şimdi kaybetmezsen iyi kişileri seçip alırsan gerçek bağ kurarsın onlar gerçek dostların olur ama kendini çabuk kaptırabilirsin o zaman kötü bağlar oluşur o bağlar seni tüm hayatın boyunca kötüye itebilir etkileyebilir dediğini yaşında bende yaşadım 17yim şuan çok büyük sayılmam ama az çok bişeyler gördüm geçirdim bende

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ̅̏̃̂͐҉SO̅RU̵̴̡̯̿͂ͣ̉̓͟͜͞Ǹ̅̏̈͛ͦ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ ̹͑ͪͬ́E̢̒̎ͫ͢͜͟͠Dİ̪͈̼̲ͥ̌͑̿N ̛̈́̋͌̆̈̎̓̓͌͛̂̚͝͠͠ ͋̀͌̎́̅̈́̄͌̚͝ ̡̧̥͔̣̗̱̺̥͍̼̣̭̣̙͉͖͉͓̭̼̰̤̝̪͖͎̲̩͎͖̦͜t̵̛̔̎͋͒̋̈̀̈́̂̽́̕ ͛̾̉̒̇̈́̇͐͝ ͉̘̯̘͇̩͍͉̬͚͚͇̘̮̝̥̥̞͓̦̼̱̠̀͐̄̆͑͘͘͜͝͠ ̢͕͈͖̼̜͎̘͈̤̜ì̶̎̋̀̌́̃͑̀̈́̓̒̔̏͆͗̇͠
Yardım edecekmisin peki?

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Psikoloğa başvurmanız en doğrusu olacaktır.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Düşünerek. Tepki vermeden önce o tepkinin sonuçlarını düşünmelisin ve neden yaptığını sorgulamalısın, o kadar
Peki hocam zaten yapmaya çalışıyorum. Peki bir sorum daha olacak bu orantısız güç ölüm getirmez değil mi?

Top Bottom