Neler Yeni

Akıl sağlığımın yerinde olduğunu düşünmüyorum

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abi şaka mısınız ya? Çocuğun bariz bir sinir problemi var etrafıma zarar verecek şeyler yapıyorum diyor. Siz de moruq ergenlik diyorsunuz ?!
Dostum devlet hastanesinde psikolog randevusu al bir an önce. Çok para ödemiyorsun hatta bildiğim kadarıylsa devlet karşılıyor. Ama bir an önce git. Ailene de durumu anlat, sevdiğin birine.
Lütfen vakit kaybetme.
Bakacağım hocam gideceğim son durumu bildiririm.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam depresyon başlangıcı olabilir normaldir kendinizi sakinleştirmeye ve soğuk kanlı olmaya çalışın halla olmuyorsa bir psikologa görünmek en iyisi olur :)
Hocam bunların benzerini online bir psikoloğa yazdığımda minor depresif biri olduğumu söyledi. Ne anlama geliyor hiç araştırmadım.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
yallah psikoloğa
Ne kadar iğrenç bir ifade . Psikoloğa deliler gitmiyor dostum. Orası lanetlenmiş yer de değil. Nasıl ki insanın elinde olmadan bazı zamanlar sağlığını kaybedebiliyorsa zihinsel sağlık da bazen çeşitli evrelerde tehlikeye girebiliyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam bunların benzerini online bir psikoloğa yazdığımda minor depresif biri olduğumu söyledi. Ne anlama geliyor hiç araştırmadım.
Hocam sadece 2 tane yazdığınız şeyden size tanı konmaz. Gidin güzelce konuşun, yüzgüze iletişim önemli.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne kadar iğrenç bir ifade . Psikoloğa deliler gitmiyor dostum. Orası lanetlenmiş yer de değil. Nasıl ki insanın elinde olmadan bazı zamanlar sağlığını kaybedebiliyorsa zihinsel sağlık da bazen çeşitli evrelerde tehlikeye girebiliyor.
Hocam bence şaka yaptı o kadar takmaya gerek yok.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Akıl sağlığının yerinde olduğunu mu düşünüyorsun cidden
Konu başlığına öyle yazmışsın da

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Çocuğa psikopat demeniz normal değil, hayatınızda psikopat görmemişsiniz. Sıkıntılı bir dönemden geçtiğin belli, psikopat falan değilsin. Psikoloğa git yardımcı olur. Ne kadar erken o kadar iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,664
Üyeler
161,111
Son üye
orhans27
Top Bottom