Akıl sağlığımın yerinde olduğunu düşünmüyorum

Abi şaka mısınız ya? Çocuğun bariz bir sinir problemi var etrafıma zarar verecek şeyler yapıyorum diyor. Siz de moruq ergenlik diyorsunuz ?!
Dostum devlet hastanesinde psikolog randevusu al bir an önce. Çok para ödemiyorsun hatta bildiğim kadarıylsa devlet karşılıyor. Ama bir an önce git. Ailene de durumu anlat, sevdiğin birine.
Lütfen vakit kaybetme.
Bakacağım hocam gideceğim son durumu bildiririm.

Hocam depresyon başlangıcı olabilir normaldir kendinizi sakinleştirmeye ve soğuk kanlı olmaya çalışın halla olmuyorsa bir psikologa görünmek en iyisi olur :)
Hocam bunların benzerini online bir psikoloğa yazdığımda minor depresif biri olduğumu söyledi. Ne anlama geliyor hiç araştırmadım.

yallah psikoloğa
Ne kadar iğrenç bir ifade . Psikoloğa deliler gitmiyor dostum. Orası lanetlenmiş yer de değil. Nasıl ki insanın elinde olmadan bazı zamanlar sağlığını kaybedebiliyorsa zihinsel sağlık da bazen çeşitli evrelerde tehlikeye girebiliyor.

Hocam bunların benzerini online bir psikoloğa yazdığımda minor depresif biri olduğumu söyledi. Ne anlama geliyor hiç araştırmadım.
Hocam sadece 2 tane yazdığınız şeyden size tanı konmaz. Gidin güzelce konuşun, yüzgüze iletişim önemli.

Ne kadar iğrenç bir ifade . Psikoloğa deliler gitmiyor dostum. Orası lanetlenmiş yer de değil. Nasıl ki insanın elinde olmadan bazı zamanlar sağlığını kaybedebiliyorsa zihinsel sağlık da bazen çeşitli evrelerde tehlikeye girebiliyor.
Hocam bence şaka yaptı o kadar takmaya gerek yok.

Akıl sağlığının yerinde olduğunu mu düşünüyorsun cidden
Konu başlığına öyle yazmışsın da

Çocuğa psikopat demeniz normal değil, hayatınızda psikopat görmemişsiniz. Sıkıntılı bir dönemden geçtiğin belli, psikopat falan değilsin. Psikoloğa git yardımcı olur. Ne kadar erken o kadar iyi.

Geri