Rotangar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,116
- Bütçe
- 4000
çok iyi saat ama bu tarz zaten saaatlerim var şuan akıllı saaat alıcam su geçirmezde olsun isterimde 1.5 metre çok az geldi denizde girilmez meselaGerçekten su geçirmesin istiyorsan git bunu al dostum. Gidip telefon vs. üreten şirketlerden 100m suya dayanıklılık bekleme.
![]()
G-SHOCK G-SQUAD GBD-200-2DR Kol Saati
G-SHOCK G-SQUAD GBD-200-2DR Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine 2.500₺ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.shopcasio.ersasaat.com.tr
Ben olsam tuzlu suya sokmam bu tür akıllı saatleri. Havuzda zaten yeterli olur. Her gün denize girmiyorsan samsung düşünebilirsin güzeldir.çok iyi saat ama bu tarz zaten saaatlerim var şuan akıllı saaat alıcam su geçirmezde olsun isterimde 1.5 metre çok az geldi denizde girilmez mesela
Şehirimde deniz yok aslındaBen olsam tuzlu suya sokmam bu tür akıllı saatleri. Havuzda zaten yeterli olur. Her gün denize girmiyorsan samsung düşünebilirsin güzeldir.
Güncel alırsan daha iyi olur. İyileştirmeler vardır illahaki. Bu videoyu izleyebilirsin.Şehirimde deniz yok aslında
Samsung galaxy watch 4 yada 5 alıcamda 5 hakkında yeterli video yok
apple watch 7 paran varsa öneririmHonor MagicWatch 2 Sport 46mm alıcaktım ama mi band 6 ya çok benziyor gereksiz geldi samsung galaxy watch 4 alayım dedim 1.5 metreden sonra su alıyormuş.
Honor Watch GS Pro güzel duruyor ama hiç incelemedim.
Honor Watch GS Pro ve samsung galaxy watch 5 arasındayım
AYN AMA KALİTELİÇok pahalılar zatern huawei watch gt 3 aldım şuanlık memnunum.