Yardım AKILLI SAAT ÖNERİSİ..

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
8999
Eşime akıllı saat almayı düşünüyorum iPhone 14 pro max kullanıyor ama Apple watch alacak param yok 8-9 civarına güzel bir akıllı saat önerisi olan varmı

Ben akıllı saatten anlamam kazıklanırım ikinci elde o yüzden ikinci el almak istemedim

huawei watch gt6 olabilir fakat iphone ile uyumlu çalışıyor mu bilmiyorum. internette uyumlu çalıştığı söyleniyor. ben androidde gt5 kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama ikinci el saatlerden anlayan arkadaşlar varsa 2. el apple watch almak daha mantıklı olabilir.

huawei watch gt6 olabilir fakat iphone ile uyumlu çalışıyor mu bilmiyorum. internette uyumlu çalıştığı söyleniyor. ben androidde gt5 kullanıyorum.

ama ikinci el saatlerden anlayan arkadaşlar varsa 2. el apple watch almak daha mantıklı olabilir.
apple saati her allahın günü şarj etmek insanı deli ediyor, huawei candır bi şarj ediyorsun 10-15 gün kafan rahat.

Eşime akıllı saat almayı düşünüyorum iPhone 14 pro max kullanıyor ama Apple watch alacak param yok 8-9 civarına güzel bir akıllı saat önerisi olan varmı
Apple veya Samsung almayın hocam.
Hergun şarja takmakla uğraş dur.
Huawei Watch 5 GT 41mm kullanıyorum 1 senedir çok memnunum.
6 olanı çıktı. Tam butcenizde. Beğendiğiniz rengi alın geçin.

iPhone ile uyumlu mu acaba ona göre sipariş geçeceğim
Evet uyumlu ama işte hey Siri veya sesli mesaj cevaplama gibi özellikler kullanılamayabilir.
Apple bazen onları kendi saatine özel bırakıyor.

se 3 en iyi tercih olur

Arkadaşlar gece saatle yatan mı var ki şarj problem olsun. Siz bataryaya göre mi telefon seçiyorsunuz.
Ben saat konusunda düşüncem özellikleri ve şekli. Metal kordonlu mesela. Şarj 1 gün çıkarsın yeter.

Arkadaşlar gece saatle yatan mı var ki şarj problem olsun. Siz bataryaya göre mi telefon seçiyorsunuz.
Ben saat konusunda düşüncem özellikleri ve şekli. Metal kordonlu mesela. Şarj 1 gün çıkarsın yeter.
evet ben 2 buçuk yıldır hergün saatle yatıyorum spor takibini de yapıyorum şarjım 7-10 gün gidiyor 1 saatte de doluyor (huawei watch fit 2 kullanıyorum)

Huawei saatleri çok sağlam.
Fit 3 ile binanin demir kapısına çarptım.
Sıfır şaka kapıda iz biraktim.
Gt5 ile yatarken kaç defa duvara carpmisimdir saatte çizik yok.
Sağlamlık haricindeki her gün şarja tak inanilmaz eziyet.
Bunu 10 gün şarja takmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,196,210
Üyeler
189,992
Son üye
xSch
Geri