NasılBen bu Programı Kıran bir program yazdım hemde test ettim ve çalışıyor.
Gayet basit ve tonlarca açığı bulunan bir program eğer anlatırsam açıklarını kapatabilirler.Nasıl
Evet çok açık var,bizim okulun hocası e-disiplin diye bir şey çıkardı 5 dakikalık uğraşla kırabildim istediğim kişiye disiplin verebiliyorum veya silebiliyorum,etik olmadığından hocaya anlatıcam.Gayet basit ve tonlarca açığı bulunan bir program eğer anlatırsam açıklarını kapatabilirler.
Dmden yazabilirmisin acaba rica etsem?Gayet basit ve tonlarca açığı bulunan bir program eğer anlatırsam açıklarını kapatabilirler.
Banada dm den kolay bir kırma taktiği söylermisin rica etsemEvet çok açık var,bizim okulun hocası e-disiplin diye bir şey çıkardı 5 dakikalık uğraşla kırabildim istediğim kişiye disiplin verebiliyorum veya silebiliyorum,etik olmadığından hocaya anlatıcam.
Kırmanın yanında şifre sıfırlama koymuşlar tc ve telefon no istiyor onuda panelden 2 dakikada halledilebilir çok sıkıntı bu dönemler artık yani.
program direk mi açılıyor hangi ekran geliyor bir suru program var.akıllı tahtadaki e-kilit uygulaması nda barkod çıkıyor normal telefondaki barkod okuyuycuyla okuttum 100 karakterli rastgele harfler çıktı aslında programın mantığını anlarsak kırılabilir bence
Mehcan e-kilit bizim tahtadaki karekök çıkıyor normalde öğretmen E-kilitin uygulanmasından giriş yaparsa karekodu okuyunca direk 6 haneli sayı çıkıyor normal barkod okuyucunda okutunca rastgele harfler çıkıyormprogram direk mi açılıyor hangi ekran geliyor bir suru program var.
Windows 10 açıldığı gibi kilit ekranı geliyor ya mobil anahtar USB si takıyon yada karekodu okutarak açıyon.tahtaya şifre direk mi geliyor açılır açılmaz ve windows kaç?