evet 2 defa kesildi bir sorun yaşamadımHocam UPS 'yi ilk defa duydum ve kısa bir araştırdım da şimdi, gerçekten kaliteli önerebileceğiniz bir UPS var mı? Çok sık elektrik gidiyor burada. Bu arada tavsiyeniz için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kime sorsam bunu öneriyor acaba alsam mı kullanıyor musunuz siz bunu.
Hiç elektrik vs kesildi mi bunu kullanırken hocam?
Hocam 2-3 ay sonra düzene binecek elektrik, 3 ay için alınır mı UPS sizce.Çok sık gidiyorsa UPS alman daha iyi olur. Prizin o konuda çok faydası olacağını düşünmüyorum.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bi bakacağım.evet 2 defa kesildi bir sorun yaşamadım
Yani bütçen uygunsa ortalama bir UPS daha iyi olur diye düşünüyorum. 3 ay ciddi bir süre eğer çok sık elektrik gidiyorsa. 5-10 dk süre veriyor zaten o ara PCyi kendin kapatman daha sağlıklı olur. Elektrik gitmesine karşı da bir endişen olmaz. UPSlere hakim değilim o konuda tercih yaparsan konu açman daha iyi olur tavsiye için.Hocam 2-3 ay sonra düzene binecek elektrik, 3 ay için alınır mı UPS sizce.
Tamamdır hocam teşekkür ederim bi bakacağım.
Tamamdır harbiden biraz pahalıymış galiba bütçem uygun değil maalesef, ilginiz için teşekkür ederim.Yani bütçen uygunsa ortalama bir UPS daha iyi olur diye düşünüyorum. 3 ay ciddi bir süre eğer çok sık elektrik gidiyorsa. 5-10 dk süre veriyor zaten o ara PCyi kendin kapatman daha sağlıklı olur. Elektrik gitmesine karşı da bir endişen olmaz. UPSlere hakim değilim o konuda tercih yaparsan konu açman daha iyi olur tavsiye için.
Rica ederim. O zaman priz bakın şimdilik. Bu arada uzun bir süredir bunu kullanıyorum tavsiye ederim. https://www.amazon.com.tr/dp/B07DGCYSZT/ref=cm_sw_r_apan_i_8WKSEJ6NVYPXF2X3E9G4Tamamdır harbiden biraz pahalıymış galiba bütçem uygun değil maalesef, ilginiz için teşekkür ederim.
Hocam aynı prizi almayı düşünüyordum biliyor musunuz. 2-3 gündür o prizi araştırıyorum, galiba onu alacağım zaten. Nasıl elektriğiniz kesildi mi hiç. Nelere faydalı oldu yazarsanız sevinirim.Rica ederim. O zaman priz bakın şimdilik. Bu arada uzun bir süredir bunu kullanıyorum tavsiye ederim. https://www.amazon.com.tr/dp/B07DGCYSZT/ref=cm_sw_r_apan_i_8WKSEJ6NVYPXF2X3E9G4
Prizden memnunum malzemesi kaliteli hissettiriyor. İlk aldığım zamanlarda bu prizleri araştırırken çok da faydalarının olmadığını falan duymuştum elektrikçilerden ne kadar doğrudur bilmiyorum siz araştırmanızı yapın yine de. Ben sadece tedbir amaçlı kullanıyorum. Elektrik bulunduğum yerde özellikle kışın ayda 3-4 defa kesiliyor diyebilirim. PC açıkken de çok denk geldim maalesef. Faydasını gördüm mü emin değilim. Ama olumsuz bir durumla karşılaşmadım çok şükür.Hocam aynı prizi almayı düşünüyordum biliyor musunuz. 2-3 gündür o prizi araştırıyorum, galiba onu alacağım zaten. Nasıl elektriğiniz kesildi mi hiç. Nelere faydalı oldu yazarsanız sevinirim.
Tamamdır teşekkür ederim. Umarım asla olumsuz durumla karşılaşmazsınız. Eğer alırsam yazarım buraya.Prizden memnunum malzemesi kaliteli hissettiriyor. İlk aldığım zamanlarda bu prizleri araştırırken çok da faydalarının olmadığını falan duymuştum elektrikçilerden ne kadar doğrudur bilmiyorum siz araştırmanızı yapın yine de. Ben sadece tedbir amaçlı kullanıyorum. Elektrik bulunduğum yerde özellikle kışın ayda 3-4 defa kesiliyor diyebilirim. PC açıkken de çok denk geldim maalesef. Faydasını gördüm mü emin değilim. Ama olumsuz bir durumla karşılaşmadım çok şükür.
Rica ederim, sağolun.Tamamdır teşekkür ederim. Umarım asla olumsuz durumla karşılaşmazsınız. Eğer alırsam yazarım buraya.