Bambi bedo
80+
Max 100tl
kendi evimde televizyonumda kulanıyorum linkde 150 tl ama 100 tl ye bulursun biraz arastırırsan https://www.hepsiburada.com/philips...p5LKSpV9n3zUcgt9IQTis8ZMbO2RCIPhoCgzUQAvD_BwEMax 100tl
philipsin ürününde galiba taktıgın üründe sorun olursa fiyatını ödüor galibaMax 100tl
bende gördüm o şeyi ödüyor kısmını ama araştırınca pekde doğru olmadıgını farkettim akım korumalı prizi kullandığın dairenin elektrik tesisatını yenilemiş olman gerekiyor elinde belge olması gerekiyor onu kanıtlıycan yani diycen kardeşim benim tesisatım sağlam senin priz de yamukluk var diyecen ki adamlar karşılıycak bayaa okudum da kullanma kılavuzu ve garanti belgesini (Türkiye'de çok ilginç değil mi kullanma kılavuzu okumak felan )philipsin ürününde galiba taktıgın üründe sorun olursa fiyatını ödüor galiba
bende okudum 3 yıldır kulanıorum gayet iyi hiç sorun çıkarmadıbende gördüm o şeyi ödüyor kısmını ama araştırınca pekde doğru olmadıgını farkettim akım korumalı prizi kullandığın dairenin elektrik tesisatını yenilemiş olman gerekiyor elinde belge olması gerekiyor onu kanıtlıycan yani diycen kardeşim benim tesisatım sağlam senin priz de yamukluk var diyecen ki adamlar karşılıycak bayaa okudum da kullanma kılavuzu ve garanti belgesini (Türkiye'de çok ilginç değil mi kullanma kılavuzu okumak felan )