Neler Yeni

Akım korumalı priz önerisi

Alperen29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Dağdelen
Bütçe
1500
Yukarda attığım prizi elektrik kesintilerinde bilgisayara zarar gelmesin diye alcam.Sizce alınır mı?Yoksa paraya kıyıp UPS almak zorunlu mu?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Emirhan
Yukarda attığım prizi elektrik kesintilerinde bilgisayara zarar gelmesin diye alcam.Sizce alınır mı?Yoksa paraya kıyıp UPS almak zorunlu mu?
UPS'e gerek yok hocam çok fazla masraf zaten akım korumalı priz de çokça işinizi görür alabilirsiniz attığınız marka da güzel diye duydum bir kaç yerden

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
akım korumalı prizler satış stratejisinden ibaret hiç bu kadar para bayılmanıza gerek yok zaten cihazlarda akım koruması oluyor

EsdeathSama

80+ Bronze
İşiniz gereği lazımsa ups alınır tabi niye masraf olsun? En kötü işiniz olmasa bile keyifli keyifli oynadığınız bir oyunda save alma fırsatı verdiği 5dk için bile alınır. Hem upslerin bazılarında akım koruma, voltaj koruma da var.

Alperen29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Dağdelen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşiniz gereği lazımsa ups alınır tabi niye masraf olsun? En kötü işiniz olmasa bile keyifli keyifli oynadığınız bir oyunda save alma fırsatı verdiği 5dk için bile alınır. Hem upslerin bazılarında akım koruma, voltaj koruma da var.
Hocam sabırlı bir insanım save gitse bile sorun değil çok online oyunda oynamıyorum.Elektrik gittiğinde sisteme zarar gelmesin.Benim için yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

akım korumalı prizler satış stratejisinden ibaret hiç bu kadar para bayılmanıza gerek yok zaten cihazlarda akım koruması oluyor
Ya banada öyle geliyor benim güç kaynağında koruma var zaten A850GL psu var ama işimi garantiye alıyım diyorum.Para çok dert değil.

akım korumalı priz boş iş illa alacaksanda tekli priz al kablo çek

şu tarz
Mesaj otomatik birleştirildi:

zorunlu değil istersen alabilirsin ama biraz masraflı. Çok elektriğin kesildiği bir yerde yasamiyorsan pek de gerek yok gibi hem paranda cevine kalır. Yinede paran varsa alabilirsin daha iyi olur

Ekler

• schneider-electric-apc-tekli-230-v.jpg
    schneider-electric-apc-tekli-230-v.jpg
    16.6 KB · Hit: 12
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Other world
yüksek voltajdan korunmak için, akım korumalı priz ve o prize ups güç kaynağı takmak, elektronik cihazlarımızı koruyacaktır. yüksek akım geldiğinde, önce akım korumalı priz devreyi açarak elektriği keser. bu şekilde ups cihazı zarar görmez. elektrik kesinti ve dalgalanmalarında da, ups devreye girerek cihazlarımızı korur. kullandığımız cihazların içerisinde de koruyucular var ama iş oraya gelmeden bağlantının kesilmesi, çok daha büyük sorunları önleyerek daha az masrafa yol açacaktır. evdeki tüm prize bağlı cihazlar için geçerli bu durum.
liyakatın olmadığı 3. dünya ülkelerinde denetim de olmaz. kendimizi sağlama almak zorundayız.

Top Bottom