- Bütçe
- 1500
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
UPS'e gerek yok hocam çok fazla masraf zaten akım korumalı priz de çokça işinizi görür alabilirsiniz attığınız marka da güzel diye duydum bir kaç yerdenYukarda attığım prizi elektrik kesintilerinde bilgisayara zarar gelmesin diye alcam.Sizce alınır mı?Yoksa paraya kıyıp UPS almak zorunlu mu?Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Hocam sabırlı bir insanım save gitse bile sorun değil çok online oyunda oynamıyorum.Elektrik gittiğinde sisteme zarar gelmesin.Benim için yeterli.İşiniz gereği lazımsa ups alınır tabi niye masraf olsun? En kötü işiniz olmasa bile keyifli keyifli oynadığınız bir oyunda save alma fırsatı verdiği 5dk için bile alınır. Hem upslerin bazılarında akım koruma, voltaj koruma da var.
Ya banada öyle geliyor benim güç kaynağında koruma var zaten A850GL psu var ama işimi garantiye alıyım diyorum.Para çok dert değil.akım korumalı prizler satış stratejisinden ibaret hiç bu kadar para bayılmanıza gerek yok zaten cihazlarda akım koruması oluyor
akım korumalı priz boş iş illa alacaksanda tekli priz al kablo çekYukarda attığım prizi elektrik kesintilerinde bilgisayara zarar gelmesin diye alcam.Sizce alınır mı?Yoksa paraya kıyıp UPS almak zorunlu mu?Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
zorunlu değil istersen alabilirsin ama biraz masraflı. Çok elektriğin kesildiği bir yerde yasamiyorsan pek de gerek yok gibi hem paranda cevine kalır. Yinede paran varsa alabilirsin daha iyi olurYukarda attığım prizi elektrik kesintilerinde bilgisayara zarar gelmesin diye alcam.Sizce alınır mı?Yoksa paraya kıyıp UPS almak zorunlu mu?Yükleniyor...
www.hepsiburada.com