Akım korumalı prize 3 lü priz takmak

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar tuncmatik akım Korumalı tekli priz aldım akım korumalı prizi direkt duvardaki prize takıp üstüne normal akım korumasız 3 lü priz taksam akım korumalı priz çalışırmı bilgisayarım ve monitörüm icin kullanacagım

çalışırda piyasadaki çoğu korumalı priz sahte. siz yinede takın tabi. bilgisayarı ups'e takın gerisi çok önemli değil.
edit: ups aldınız sandım :D tunçmatik güvenilir markadır ilk prize takın korumalıyı daha sonra diğer prizleri bağlayabilirsiniz

Eğer sağlam kaliteli bir akım korumalı priz bulursanız kesinlikle satın alın. Piyasadaki çakmalara yanaşmayın sakın. Orijinal ürünlerin fiyatları biraz tuzlu oluyor ama fiyatına değiyor. Ve evet bir şey olmaz çalıştırabilirsin.

Son düzenleme:
Mantıken sorun olmaması lazım. Ben akım korumalı prize taktığım üçlü prize taktığım üçlü prizi kullanıyorum.

Hocam ne yaptın bende öyle bir şey yapacağım da iş görüyormu bilgisayar elektirik çarpıyorda klavyeden ekrandan
Merhabalar tuncmatik akım Korumalı tekli priz aldım akım korumalı prizi direkt duvardaki prize takıp üstüne normal akım korumasız 3 lü priz taksam akım korumalı priz çalışırmı bilgisayarım ve monitörüm icin kullanacam

Hocam ne yaptın bende öyle bir şey yapacağım da iş görüyormu bilgisayar elektirik çarpıyorda klavyeden ekrandan
Valla daha sağlıklı olsun diye 3 lü prizi duvardaki prize taktım akım korumalı prizide 3lü prize taktım akım korumalı prizede kasayı taktım

Geri