Neler Yeni

akış şeması önerisi flow chart

grasdiyas

80+ Silver
sorum olacaktı mesela print(""" seçenek = int(input(">>>")) if elif input gibi kavramların olayını pek anlayamadım nokta çentik kullanımı bunları bi anlayabilsem rahat rahat proje yazıcam da bana akış şemasını güzel anlatan bi kanal önerir misiniz? ve yada web site türkçe olarak şekilde

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
Her dilde var zaten bunlar, birine baştan başlayıp uygulamalı olarak gidersen kaynak çok önemli değil, çünkü anlatılamayacak ya da zor konular değil bunlar, çok kolay anlarsın. Öneri olarak Yazbel Python diye aratırsan pdf dosyasını bulabilirsin, orada güzel anlatım var.

grasdiyas

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her dilde var zaten bunlar, birine baştan başlayıp uygulamalı olarak gidersen kaynak çok önemli değil, çünkü anlatılamayacak ya da zor konular değil bunlar, çok kolay anlarsın. Öneri olarak Yazbel Python diye aratırsan pdf dosyasını bulabilirsin, orada güzel anlatım var.
teşekkürler bakayım bi

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
teşekkürler bakayım bi
Herhangi bir dildeki bu temel kavramları anladıktan sonra zaten hangi sembol hangi komutu ifade ettiğini öğrendiğinde her şey yerine oturur.

grasdiyas

80+ Silver
Herhangi bir dildeki bu temel kavramları anladıktan sonra zaten hangi sembol hangi komutu ifade ettiğini öğrendiğinde her şey yerine oturur.
kafam karışık biraz açıkcası daha yeni yeni anlamaya başlıyorum önceden daha karışıktı ama kodları inceledikçe bakıp yazdıkça yavaş yavaş oturmaya başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o pdf biraz karışıkmış akış şeması olayını öğrensem yeter bana phytonda

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Anonim Ankh
kafam karışık biraz açıkcası daha yeni yeni anlamaya başlıyorum önceden daha karışıktı ama kodları inceledikçe bakıp yazdıkça yavaş yavaş oturmaya başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o pdf biraz karışıkmış akış şeması olayını öğrensem yeter bana phytonda
Akış şemasını öğrenebilmeniz için yazılım dillerinin temel kavramları hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

grasdiyas

80+ Silver
Akış şemasını öğrenebilmeniz için yazılım dillerinin temel kavramları hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
zor okul daha kolaymış ben yazılımı yatarak rahat rahat öğrenecem sanıyordum :D ama olsun çook eğlenceli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,429
Üyeler
165,674
Son üye
Fatihdrm
Top Bottom