buelimde biraz büyük Claw Grip tututorum olurmu sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint mi bumu
buelimde biraz büyük Claw Grip tututorum olurmu sence
Benim elimde büyük hocam hatta forumda görünce throne ekranlı mouse almıştım elime olmadığı için iade edip bunu verdim bu daha iyi geldielimde biraz büyük Claw Grip tututorum olurmu sence
aimpoint mcu daha stabildir muhtemelen ve shape farklı
fiyat farkı ve aimpoint sadece 1k da çalışıyor o açılardan da farklıaimpoint mcu daha stabildir muhtemelen ve shape farklı
mcu ıle sensor bır degıl ya hanı panchıp kullanıyor ajazzınkıyle aynı
diğer konuya da yazdım beni tiklendiren bir mouse, yurt dışında pek tutulmuyor gördüğüm kadarı ile neden sorusunu soruyorum pek yanaşasım gelmedi özellikleri yoksa çok iyi duruyor neden böyle ?sunu alıpda deneyen varmı cın menseılı mcu var kesın ve cok kotu duruyor
panchıp varmıs ajazz ın ıcındekı mcu ıle yakındır muhtemelendiğer konuya da yazdım beni tiklendiren bir mouse, yurt dışında pek tutulmuyor gördüğüm kadarı ile neden sorusunu soruyorum pek yanaşasım gelmedi özellikleri yoksa çok iyi duruyor neden böyle ?
bu paraya zenıth yada r1 pro alırım nordıc mcu gelsın en azındandiğer konuya da yazdım beni tiklendiren bir mouse, yurt dışında pek tutulmuyor gördüğüm kadarı ile neden sorusunu soruyorum pek yanaşasım gelmedi özellikleri yoksa çok iyi duruyor neden böyle ?
Bizim Aj159 Prolarda da panchip vardı büyük ihtimal Apex'de de aynısı var, Apexi sorunsuz kullanıyorum fena değil MCU.panchıp varmıs ajazz ın ıcındekı mcu ıle yakındır muhtemelen
bu paraya zenıth yada r1 pro alırım nordıc mcu gelsın en azından
prolar cok ucuz fıyata aldık en azından 1500 lıra uzerınde ındırım varken nordıc chıp almak en mantıklısıBizim Aj159 Prolarda da panchip vardı büyük ihtimal Apex'de de aynısı var, bendeki Apexi sorunsuz kullanıyorum fena değil MCU.