yurtdışı ürünlerinde belli bir tutarı geçmek gerekiyor çoğu zamanPrimela kargo bedava olmuyormuydu ya
İthalat bedeli ayrı bildiğimiz gümrük parası oPrimela kargo bedava olmuyormuydu ya
Zaten kargo şirketleri kapalı bayram boyunca en erken diğer pazartesiye gelirLoL oynanır mı bunla SS prime var kablosuz olduğu için almayı düşünüyorum
Kanka bu fiyata everest mouse var sadece bence net alınır. ki aldım zaten :d125 hz demek maksimum 8 ping demek. Pro oyuncu veya kafaya fazla takan birisi değilseniz alınır bence. rampage smx r44 125 hz fare ile yoldaşta suprime rekabetçide çift keleşe kadar çıkmıştım
Dostum gecikme hesaplaması bu şekilde yapılmıyor. Sen paketler arasındaki süreyi hesapladın fakat donanım+ağ gecikmesiyle beraber tıklama gecikmesi 20msin üzerinde.125 hz demek maksimum 8 ping demek. Pro oyuncu veya kafaya fazla takan birisi değilseniz alınır bence. rampage smx r44 125 hz fare ile yoldaşta suprime rekabetçide çift keleşe kadar çıkmıştım
Benim mouse geldi çok tatlı mouse. bilsem iki tane daha alırdımAldım ben de ofiste kullanırım.