paleira
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 214
bu klavyeyi almayı dusunuyorum bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır akko olarak
bu klavyeye cok iyi diyorlar herkes bunu almıs ama biraz daha kadınlar yonelik oldugu icin dusunmedim ben5000 serisi en kalitelileri olduğundan daha üst modeli çıkmadı 6000 7000 gibi yani al geç (manyetik switchler hariç)
İçindeki foam vs sayısı aynı sadece birinin en altında silikon diğerinde case foam var tuştakımı hoşunuza gitmiyorsa almak mantıklı değil. Dracula switch yeni çıkmış herhalde sesini beğenmişseniz alın derim.bu klavyeye cok iyi diyorlar herkes bunu almıs ama biraz daha kadınlar yonelik oldugu icin dusunmedim ben
aralarındaki tek fark ses farki mi yani özellik olarak bire bir aynilar mıİçindeki foam vs sayısı aynı sadece en birinin en altında silikon diğerinde case foam var tuştakımı hoşunuza gitmiyorsa almak mantıklı değil. Dracula switch yeni çıkmış herhalde sesini beğenmişseniz alın derim.
Özellik olarak çok farklı değiller bence.aralarındaki tek fark ses farki mi yani özellik olarak bire bir aynilar mı
Evet ilk alındığında manyetik switch sanılıyordu o yüzden stoğu kalmamıştı , hataymış düzelttileraralarındaki tek fark ses farki mi yani özellik olarak bire bir aynilar mı
Başta millet manyetik switch olarak belirtildiği için aldı sonra GamingGenTR yanlış yazmış aslında Piano V3 switch varmış o yüzden çoğu kişi iptal etti siparişi.aslında herkes pembe olan klavyeyi almıs ama rengi pek bana uymuyor o yuzden icime sinmedi hic aralarında ciddi bir fark var mı acaba
manyetik switch mekanikten daha mi iyiBaşta millet manyetik switch olarak belirtildiği için aldı sonra GamingGenTR yanlış yazmış aslında Piano V3 switch varmış o yüzden çoğu kişi iptal etti siparişi.
Manyetik switch daha iyi evet.manyetik switch mekanikten daha mi iyi