Neler Yeni

Akko Monsgeek M1 V5 Alanlar Ne Yaptı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Rgb ve switch açısından benlik değil şu anlık ne gibi değişiklikler yaparak sorunu aştınız

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Turuncu Keskin
RGB çok veren bir klavye değil de, switchlerini neden beğenmedin?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RGB çok veren bir klavye değil de, switchlerini neden beğenmedin?
çok sessiz elimde akko cream yellow v3 var ve çok hoşuma gidiyor ancak switchleri çok sert söküp takmaya üşendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

akko purple pro v3 var bende switch olarak

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Turuncu Keskin
çok sessiz elimde akko cream yellow v3 var ve çok hoşuma gidiyor ancak switchleri çok sert söküp takmaya üşendim

akko purple pro v3 var bende switch olarak
Aslında çok güzel switchtir. Modlamak gerek biraz daha ses içinde, switchler o kadar da sert değil :D ben keycaps değiştirdim birkaç tane switchler beraberinde geliyordu. ::D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Aslında çok güzel switchtir. Modlamak gerek biraz daha ses içinde, switchler o kadar da sert değil :D ben keycaps değiştirdim birkaç tane switchler beraberinde geliyordu. ::D
keycaps olarak bunları aldım ama gradyan almayı unutumuşum maalesef
1740741365917.png

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arnold
Rgb ve switch açısından benlik değil şu anlık ne gibi değişiklikler yaparak sorunu aştınız
Firmware'ı kendim update ettim max RGB değerini fulledim şu an canavar gibi ışığı var bana mısın demiyor. Ben tactile switch seviyorum lineer hissiyatını o kadar beğenmiyorum. Benim aldıklarım purple pro switch ile geldi ve ben bayıldım canım istemezse switch değiştirmek çok kolay. Yine olsa yine aynısını alırdım. Bu kaliteyi bu fiyata geçmek çok zor belki inanılmaz bir indirimle keychron düşünürüm o kadar.

Ses için modlamaya hiç gerek yok adamlar zaten içini tıkabasa doldurmuş bant mı dersin köpük mü dersin (Karşılaştırmak için GMMK Numpad var elimde switchlerini tamamen değiştirdim purple pro switch ile sesini hiç beğenmedim çatır çutur ama monsgeeke takınca aynı switchleri inanılmaz güzel geliyor sesi). Eğer flex seviyorsanız bir iki katmanı çıkartmanız lazım sadece o zaman baya flexible oluyor.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Turuncu Keskin
Firmware'ı kendim update ettim max RGB değerini fulledim şu an canavar gibi ışığı var bana mısın demiyor. Ben tactile switch seviyorum lineer hissiyatını o kadar beğenmiyorum. Benim aldıklarım purple pro switch ile geldi ve ben bayıldım canım istemezse switch değiştirmek çok kolay. Yine olsa yine aynısını alırdım. Bu kaliteyi bu fiyata geçmek çok zor belki inanılmaz bir indirimle keychron düşünürüm o kadar.

Ses için modlamaya hiç gerek yok adamlar zaten içini tıkabasa doldurmuş bant mı dersin köpük mü dersin eğer flex seviyorsanız bir iki katmanı çıkartmanız lazım sadee o zaman baya flexible oluyor.
Tabi ki stok hali bile çok tatmin edici. Ben uğraşmayı seviyorum diyelim biraz, klavyenin görüntüsü nasıl bu arada atsana merak ettim.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Ses için modlamaya hiç gerek yok adamlar zaten içini tıkabasa doldurmuş bant mı dersin köpük mü dersin (Karşılaştırmak için GMMK Numpad var elimde switchlerini tamamen değiştirdim purple pro switch ile sesini hiç beğenmedim çatır çutur ama monsgeeke takınca aynı switchleri inanılmaz güzel geliyor sesi). Eğer flex seviyorsanız bir iki katmanı çıkartmanız lazım sadece o zaman baya flexible oluyor.
uygulamayı bulamadım ben hala

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arnold
Tabi ki stok hali bile çok tatmin edici. Ben uğraşmayı seviyorum diyelim biraz, klavyenin görüntüsü nasıl bu arada atsana merak ettim.
Çok renkli olan fotoğrafı RGB leri fullemeden çekmiştim diğerini de klavyeyi çekmek için çekmedim ve ışıkları fullde kullanmıyorum gözümü alıyorlar o seviyede o yüzden biraz düşük gözükebilir tatmin etmezse akşam evden atabilirim tam düzgün görüntüyü.

Ekler

• 1740742273503.jpeg
    1740742273503.jpeg
    2.8 MB · Hit: 22
  • 1740742273499.jpg
    1740742273499.jpg
    1.4 MB · Hit: 23

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Çok renkli olan fotoğrafı RGB leri fullemeden çekmiştim diğerini de klavyeyi çekmek için çekmedim ve ışıkları fullde kullanmıyorum gözümü alıyorlar o seviyede o yüzden biraz düşük gözükebilir tatmin etmezse akşam evden atabilirim tam düzgün görüntüyü.
yazılım ve numpad ne

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arnold
Yazılım QMK ve VIA beraber kullanıyorum, numpad Glorious GMMK Numpad, amerikadan gelen arkadaşıma güney yönlü pcb aldırdım onu da değiştirdim klavyeye daha iyi uysun diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
Yazılım QMK ve VIA beraber kullanıyorum, numpad Glorious GMMK Numpad, amerikadan gelen arkadaşıma güney yönlü pcb aldırdım onu da değiştirdim klavyeye daha iyi uysun diye.
Firmware nasıl güncelldiniz hocam ?

Numpadin monitörden pahalı :D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,118
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Sizdeki gradyan olan degilmi bende gradyan olan var ve halihazirda guneyde rgb

Top Bottom