TinerciAlper
80+ Gold
- Katılım
- 25 Mart 2020
- Mesajlar
- 7,030
Dahası
Rgb ve switch açısından benlik değil şu anlık ne gibi değişiklikler yaparak sorunu aştınız
çok sessiz elimde akko cream yellow v3 var ve çok hoşuma gidiyor ancak switchleri çok sert söküp takmaya üşendimRGB çok veren bir klavye değil de, switchlerini neden beğenmedin?
Aslında çok güzel switchtir. Modlamak gerek biraz daha ses içinde, switchler o kadar da sert değilçok sessiz elimde akko cream yellow v3 var ve çok hoşuma gidiyor ancak switchleri çok sert söküp takmaya üşendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
akko purple pro v3 var bende switch olarak
keycaps olarak bunları aldım ama gradyan almayı unutumuşum maalesefAslında çok güzel switchtir. Modlamak gerek biraz daha ses içinde, switchler o kadar da sert değilben keycaps değiştirdim birkaç tane switchler beraberinde geliyordu. :
![]()
Firmware'ı kendim update ettim max RGB değerini fulledim şu an canavar gibi ışığı var bana mısın demiyor. Ben tactile switch seviyorum lineer hissiyatını o kadar beğenmiyorum. Benim aldıklarım purple pro switch ile geldi ve ben bayıldım canım istemezse switch değiştirmek çok kolay. Yine olsa yine aynısını alırdım. Bu kaliteyi bu fiyata geçmek çok zor belki inanılmaz bir indirimle keychron düşünürüm o kadar.Rgb ve switch açısından benlik değil şu anlık ne gibi değişiklikler yaparak sorunu aştınız
Ses için modlamaya hiç gerek yok adamlar zaten içini tıkabasa doldurmuş bant mı dersin köpük mü dersin (Karşılaştırmak için GMMK Numpad var elimde switchlerini tamamen değiştirdim purple pro switch ile sesini hiç beğenmedim çatır çutur ama monsgeeke takınca aynı switchleri inanılmaz güzel geliyor sesi). Eğer flex seviyorsanız bir iki katmanı çıkartmanız lazım sadece o zaman baya flexible oluyor.Aslında çok güzel switchtir. Modlamak gerek biraz daha ses içinde, switchler o kadar da sert değilben keycaps değiştirdim birkaç tane switchler beraberinde geliyordu. :
![]()
Tabi ki stok hali bile çok tatmin edici. Ben uğraşmayı seviyorum diyelim biraz, klavyenin görüntüsü nasıl bu arada atsana merak ettim.Firmware'ı kendim update ettim max RGB değerini fulledim şu an canavar gibi ışığı var bana mısın demiyor. Ben tactile switch seviyorum lineer hissiyatını o kadar beğenmiyorum. Benim aldıklarım purple pro switch ile geldi ve ben bayıldım canım istemezse switch değiştirmek çok kolay. Yine olsa yine aynısını alırdım. Bu kaliteyi bu fiyata geçmek çok zor belki inanılmaz bir indirimle keychron düşünürüm o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses için modlamaya hiç gerek yok adamlar zaten içini tıkabasa doldurmuş bant mı dersin köpük mü dersin eğer flex seviyorsanız bir iki katmanı çıkartmanız lazım sadee o zaman baya flexible oluyor.
uygulamayı bulamadım ben halaFirmware'ı kendim update ettim max RGB değerini fulledim şu an canavar gibi ışığı var bana mısın demiyor. Ben tactile switch seviyorum lineer hissiyatını o kadar beğenmiyorum. Benim aldıklarım purple pro switch ile geldi ve ben bayıldım canım istemezse switch değiştirmek çok kolay. Yine olsa yine aynısını alırdım. Bu kaliteyi bu fiyata geçmek çok zor belki inanılmaz bir indirimle keychron düşünürüm o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses için modlamaya hiç gerek yok adamlar zaten içini tıkabasa doldurmuş bant mı dersin köpük mü dersin (Karşılaştırmak için GMMK Numpad var elimde switchlerini tamamen değiştirdim purple pro switch ile sesini hiç beğenmedim çatır çutur ama monsgeeke takınca aynı switchleri inanılmaz güzel geliyor sesi). Eğer flex seviyorsanız bir iki katmanı çıkartmanız lazım sadece o zaman baya flexible oluyor.
Çok renkli olan fotoğrafı RGB leri fullemeden çekmiştim diğerini de klavyeyi çekmek için çekmedim ve ışıkları fullde kullanmıyorum gözümü alıyorlar o seviyede o yüzden biraz düşük gözükebilir tatmin etmezse akşam evden atabilirim tam düzgün görüntüyü.Tabi ki stok hali bile çok tatmin edici. Ben uğraşmayı seviyorum diyelim biraz, klavyenin görüntüsü nasıl bu arada atsana merak ettim.
yazılım ve numpad neÇok renkli olan fotoğrafı RGB leri fullemeden çekmiştim diğerini de klavyeyi çekmek için çekmedim ve ışıkları fullde kullanmıyorum gözümü alıyorlar o seviyede o yüzden biraz düşük gözükebilir tatmin etmezse akşam evden atabilirim tam düzgün görüntüyü.
Firmware nasıl güncelldiniz hocam ?Yazılım QMK ve VIA beraber kullanıyorum, numpad Glorious GMMK Numpad, amerikadan gelen arkadaşıma güney yönlü pcb aldırdım onu da değiştirdim klavyeye daha iyi uysun diye.
Numpadin monitörden pahalıÇok renkli olan fotoğrafı RGB leri fullemeden çekmiştim diğerini de klavyeyi çekmek için çekmedim ve ışıkları fullde kullanmıyorum gözümü alıyorlar o seviyede o yüzden biraz düşük gözükebilir tatmin etmezse akşam evden atabilirim tam düzgün görüntüyü.
Sizdeki gradyan olan degilmi bende gradyan olan var ve halihazirda guneyde rgbYazılım QMK ve VIA beraber kullanıyorum, numpad Glorious GMMK Numpad, amerikadan gelen arkadaşıma güney yönlü pcb aldırdım onu da değiştirdim klavyeye daha iyi uysun diye.