Neler Yeni

Yardım Akko MonsGeek M1W V3-SP-VIA RGB %75 TKL V3 Creamy Purple Pro Switch

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Draq123
Fps oyunu oynamıyorum çok fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tank gibi baya övmüşlerdi hocam bunu alıcaktm siyah bide siyah seviyorum
Tank ne kardeşim klavye olarakmı kullancan bi yerleremi vurcan ne fark eder ?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre
bana göre çok karmaşık işimi halledemedim anlamakta zorlandım switchlerini beğenmedim ama hotswap zaten değiştirirm sorun değil ancak iade sürem geçmeseydi iade ederdim kesinlikle
Hocam yazılımı evrensel zaten çokta karışık sayılmaz via kısmı ama qmk kısmı karmaşık kodlama zaten orayı bende bilmiyorum rgb şiddeti dışında gayet güzel klavye benim fikrimce bende şuan v5 olanı var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
enes hünkar
qmk bilmek gerekiyor. az ışıklığıda qmk üzerinden parlaklığı 104 değerine kısıtladıkları için. via ile basit işleri halledebilirsin. şeffaf keycaps taktım parlaklık sorununu kısmen çözdüm. sesi yalıtımı gayet yeterli seviyede. switchler kişiye göre değişir. v5 modelini kullanıyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,132
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hocam yazılımı evrensel zaten çokta karışık sayılmaz via kısmı ama qmk kısmı kodlama zaten orayı bende bilmiyorum rgb şiddeti dışında gayet güzel klavye benim fikrimce bende şuan v5 olanı var.
bendede v5 olanı var ve dediğim yere geldiniz ben via qmk ile uğraşmak istemiyorum niye kendi yazılımı yok bu klavyenin via kısmındada işimi halledemedim ışık şiddeti deseniz rezalet

qmk bilmek gerekiyor. az ışıklığıda qmk üzerinden parlaklığı 104 değerine kısıtladıkları için. via ile basit işleri halledebilirsin. şeffaf keycaps taktım parlaklık sorununu kısmen çözdüm. sesi yalıtımı gayet yeterli seviyede. switchler kişiye göre değişir. v5 modelini kullanıyorum.
dost sorun tamda burada başlıyor ben düzgün ışık alabilmek için yazılım bilmek keycaps switch değiştirmek zorunda mıyım niye ekstra masrafa gireyim

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre
bendede v5 olanı var ve dediğim yere geldiniz ben via qmk ile uğraşmak istemiyorum niye kendi yazılımı yok bu klavyenin via kısmındada işimi halledemedim ışık şiddeti deseniz rezalet

dost sorun tamda burada başlıyor ben düzgün ışık alabilmek için yazılım bilmek keycaps switch değiştirmek zorunda mıyım niye ekstra masrafa gireyim
Hocam via desteği olduğu için kendi driverı bunda çalışmıyor olması lazım öteki contoru lines olan modelinde mesela via yok driverı vardı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,435
İsim
Bilal Tepe
Fps oyunu oynamıyorum çok fazla

Tank gibi baya övmüşlerdi hocam bunu alıcaktm siyah bide siyah seviyorum
Knk satayım sana aldığım fiyata ? Hiç kullanmadım malum pcyi sattım :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
enes hünkar

evet yazılımda haklısınız uygulamalı olsaydı çok rahat olucaktı fakat qmk gibi açık kaynak kodlu olmadığı için istediğin gibi özelleştiremezdiniz. qmk öğrenilirse önü çok açık bir klavye olur.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra

Akko MonsGeek M1W V3-SP-VIA RGB %75 TKL V3 Creamy Purple Pro Switch Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi​

Bu klavyeyi alan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim , tank gibi diyodunuz bunu almayı düşünüyorum ne gibi özelliği var ve değermi kullanan arkadaşlara sorumdur
daha önce steelseries apex 9 tkl kullanıyordum m1 v5 geçeli 3 hafta oldu şunu söyleyeyim kalite ve hissiyat açısından çok iyi klavyenin yazılımı yok via üzerinden rgb ve makroları ayarlıyorsunuz bence çok bir eksi değil yazılımdan ne yapacaksınız ki zaten ışık şiddeti olarak da aslında iyi sadece switch mor renkte olduğu için ve ışığı kestiği için azaltıyor ışık az geliyor diyenler fn+ yukarı ok tuşuna bassın artıyor biraz yön tuşlarıyla ışık şiddeti arttırabilirsiniz m1 v3 almayın bence fiyat farkları yok m1 v5 pili çok daha iyi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,132
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
evet yazılımda haklısınız uygulamalı olsaydı çok rahat olucaktı fakat qmk gibi açık kaynak kodlu olmadığı için istediğin gibi özelleştiremezdiniz. qmk öğrenilirse önü çok açık bir klavye olur.
ben klavye için yazılım öğrenmek istemiyorum iade edebilsem aulam daha iyiydi bundan

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre
daha önce steelseries apex 9 tkl kullanıyordum m1 v5 geçeli 3 hafta oldu şunu söyleyeyim kalite ve hissiyat açısından çok iyi klavyenin yazılımı yok via üzerinden rgb ve makroları ayarlıyorsunuz bence çok bir eksi değil yazılımdan ne yapacaksınız ki zaten ışık şiddeti olarak da aslında iyi sadece switch mor renkte olduğu için ve ışığı kestiği için azaltıyor ışık az geliyor diyenler fn+ yukarı ok tuşuna bassın artıyor biraz yön tuşlarıyla ışık şiddeti arttırabilirsiniz m1 v3 almayın bence fiyat farkları yok m1 v5 pili çok daha iyi
Yok hocam harbiden az ışığı fullde olmasına rağmen qmk de 255 e kadar çıkarılıyormuş sanırım ama normal kullanıcı için 104lemi ne sınırlamışlar

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,132
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
bende fn yukarı okta bişey değişmiyo bi alt yapıncada 2 kere alt yapınca komple kapanıyor zaten ışıklar

kuzeykore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
adem
Zaten kablolu da değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,284
Üyeler
169,098
Son üye
starboyx
Top Bottom