Aklım biraz karışık :D

Ve sizce hangi 2 parçayı aynı anda almak daha mantıklı olur?
(işlemci anakart ekran kartı monitör)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten hepsi ekran kartı değil mi 2 tane aynı anda almanıza gerek yok
4 parça değiştirmek istiyorum. Ama şimdi ekran kartını değiştirecek olursam aynı anda işlemciyi de değiştirmem gerekebilir performansı düşük kalabilir bilmiyorum.

4 parça değiştirmek istiyorum. Ama şimdi ekran kartını değiştirecek olursam aynı anda işlemciyi de değiştirmem gerekebilir performansı düşük kalabilir bilmiyorum.
Yeniledim

Bana kalırsa işlemci ve anakart ama işlemci ve ekran kartı da aynı anda alınabilir

Zaten hepsi ekran kartı değil mi 2 tane aynı anda almanıza gerek yok
edit:En mantıklısı eğer şuan Türkiye'de isen gaming gecesinden alman 350 Euro şuan 2.3k gibi bişi oluyor o ekran kartı biraz idare eder seni onun yerine bir b450 al ve 3600 veya 3600x varsa onu al önerim b450m s2h
3600 serisi biraz fiyat olarak tuzlu geliyor ryzen 5 1600 ün yeteceğini düşünüyorum.

Bana kalırsa işlemci ve anakart ama işlemci ve ekran kartı da aynı anda alınabilir
Anakartını biraz beklemek istiyorum şu anda çok acil olmadığı için sonradan da para biriktirdikçe değiştirebilirim diye düşünüyorum.

3600 serisi biraz fiyat olarak tuzlu geliyor ryzen 5 1600 ün yeteceğini düşünüyorum.

Anakartını biraz beklemek istiyorum şu anda çok acil olmadığı için sonradan da para biriktirdikçe değiştirebilirim diye düşünüyorum.
Dostum sürekli sürekli sistem yenilenmez ki ayrıca 400tl fark var sadece anakart ve işlemci al ilk 1050ti idare ettirir sana ama o işlemci idare ettirmez ayrıca diyelim 1600af aldın yine 1.3k para kaldı hangi ekran kartını almayı planlıyorsun o parayla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,810
Üyeler
183,643
Son üye
sainz27
Geri