3500-3600 tl limitim var sizce realme 6 pro mu p40 lite mı yoksa not 9 pro mu baktığım öncelik kamera performansı hem gün ışığı hem düşük ışıl bu saydıklarımdan farklı önerileri de açığım
3500-3600 TL limitim var sizce realme 6 pro mu p40 lite mı yoksa not 9 pro mu baktığım öncelik kamera performansı hem gün ışığı hem düşük ışıl bu saydıklarımdan farklı önerileri de açığım
Benim tanıdıklarımda var kullanan öyle bir sorun yaşamadılar.
Çok tozlu ortamda bulunuyorlarsa o yüzden olabilir.
Veya zamanla da giriyor olabilir.
Çok bir bilgim yok bu konuda.
Selam, size sonuç söylemeden telefon incelemelerimi sunucam.
Şarjım uzun süre dayansın diyorsanız 7000 mAh ve 8gb RAM oyun oynayabilceğiniz kamerası iyi ve 128GB Samsung telefon;
Samsung Galaxy M51 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Şarjım idare etsin diyorsanız 4015 mAh 8gb RAM ve kamerası iyi 128GB Oppo reno 4 telefon;
Şimdi ise attığınız telefonları karşılaştıralım
Xiaomi şarjınızı uzun süre idare eder 5020 mAh fakat 6GB RAM olması realme 6 pro yanında geride kalmış, huawei de öyle, fakat realme 6 pro da xiaomi den geride kalmış. bence huaweiyi eleyin hem pil gücü az, hem ramı realme 6 prodan az.
Realme 6 pro mu xiaomi9 pro mu derseniz, kamerası realme 6 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Selam, size sonuç söylemeden telefon incelemelerimi sunucam.
Şarjım uzun süre dayansın diyorsanız 7000 mAh ve 8gb RAM oyun oynayabilceğiniz kamerası iyi ve 128GB Samsung telefon;
Samsung Galaxy M51 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Şarjım idare etsin diyorsanız 4015 mAh 8gb RAM ve kamerası iyi 128GB Oppo reno 4 telefon;
Şimdi ise attığınız telefonları karşılaştıralım
Xiaomi şarjınızı uzun süre idare eder 5020 mAh fakat 6GB RAM olması realme 6 pro yanında geride kalmış, huawei de öyle, fakat realme 6 pro da xiaomi den geride kalmış. bence huaweiyi eleyin hem pil gücü az, hem ramı realme 6 prodan az.
Realme 6 pro mu xiaomi9 pro mu derseniz, kamerası realme 6 pro daha iyi gibi yada eşitler, birisinin şarj değeri birisinin ramı yüksek, sosyal medyada takılıyosanız xiaomi oyun oynuyorsanız oppo modelini tercih edebilirsiniz.