Aklından Geçeni Söyle

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
tanımadıgın sevmedigin kızlarla beraber olma kac

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
İnşallah telefonu yenileyeceğim

ölmek istiyorum.

uyusam mı

Muharrem ince cumhurbaşkanı olsub

Söylersem hem ban yerim hem de silivriye girerim.

kocaman bir hikayenin sonuna gelindi onca yılın ardından sadece kalbimdeki acıyla başbaşa kaldım

Kılıçdaroğlu aday olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 sene olmuş laa,😐

Kılıçdaroğlu aday olmasın.

3 sene olmuş laa,😐
Nasıl geçiyor zaman sanki yaşarken yavaş ama düşününce uzun

Kıza açılcam dedim araya Corona girdi Corona bitti kız benden uzak durdu bu senede iyice uzaklaştım başka bi kız ise önce bana yakın davrandı sonra hiç tanımamış gibi yaptı böyle kızlar evde kalsın amin

Hataya ne zaman geri dönebilirim diye düşünüyorum

Geri